Moseidsletta 122, Stavanger

Type lokale Kontor
Størrelse 200 - 4200 m2
Adresse Moseidsletta 122, 4033 Stavanger

Beskrivelse

INNHOLD:
2. etg.: Kontor: ca. 4200 kvm BTA

BESKRIVELSE:
Moseidsletta 122 er kanskje det fremste signalbygget på Forus. Synlig fra så vel E-39 og Solasplitten, med sin suverene beliggenhet ved avkjørselen mot Stavanger Lufthavn. Her kan man ta en tydelig posisjon midt i det svært viktige Forus-området, og bli med i et av Norges mest spennende nærings-clustere med 3.000 andre bedrifter med hele 45.000 ansatte.  Eiendommen grenser mot ny busway-trasé og nær shopping-senter, golfbane og andre servicepunkter. Beliggenhet sikrer enkel aksess nord/sør eller øst/vest.

Som et av de aller nyste kontorbyggene i vår region, er tekniske anlegg svært gode, med styringssystemer for å sikre energieffektiv bruk av kontorene. Svært flotte og romslige fasiliteter inhouse, der man f.eks. kan velge å spise i den flotte kantinen, eller handle overtidsmat i landhandelen som er i atriet.

For øvrig er alle løsninger gjennomtenkte og påkostede, og selvsagt er universell utforming ivaretatt. Arkitekt har i stor grad lykkes med å skape et distinkt uttrykk, og krydret med utsøkte detaljer innvendig – se for eksempel bare på den flotte trappen som svever oppover i 6 etasjer, tilsynelatende uten noen støtte annet enn i veggen bak. Atriumsløsningen sikrer minimal ytre veggflater. Dette minimerer påvirkning fra kulde/varme/vind, og sikrer således et energieffektivt bygg. Inni atriet er det eksterne kommunikasjonsakser og sosiale soner som er trukket ut fra arbeidssonene, for  minimere støy der man skal konsentrere seg. På samme måte kan eksterne møter avholdes, uten å påvirke arbeidet innad i arbeids-seksjoner. 

Dette er et bygg vi sterkt anbefaler å besiktige. Skiller seg tydelig ut fra en rekke andre bygg i Forus-området.

KJØRETIDER: 
Stavanger sentrum: ca. 11 min. 
Forus: 0 min.
Risavika: ca. 8-9 min.
Sandnes sentrum: ca 10 min.
Stavanger Lufthavn, Sola: ca. 5 min.
Hinna Park: ca. 6 min.ANNET:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg

Kontaktperson

Kaja Gundersen Røssland Kaja Gundersen Røssland +47 483 56 419