Kanalsletta 3, Stavanger

Type lokale Kontor
Størrelse 450 - 7950 m2
Adresse Kanalsletta 3, 4033 Stavanger

Beskrivelse

10 ansatte eller 1.000 ansatte? Eier besitter stor eiendomsmasse i Rogaland, og finner alltid en god løsning. Her kan man leie møblert eller umøblert. Denne eiendommen sikrer moderne, effektive lokaler i et av Stavanger-regionens nyeste kontorbygg. Plug & Play løsninger, der deres fokus kan være på kjernedrift. Flere velrennomerte bedrifter som blant annet Equinor og Telia har flyttet inn med rundt 400 nye "naboer" i dette kjekke bygget.

INNHOLD:
Inntil ca. 7.950 kvm ledig. Alle etasjer er naturlig delt i skallsikrede seksjoner noe som også gjør bygget svært velegnet som flerbrukerbygg. Sosiale soner er trukket ut på avsatser utenfor arbeidssonene. Alle leietakere har tilgang til møteromspool, kantine, auditorium, treningsrom, garderobeanlegg, sosiale soner avsatt i hver etasje og takterrasse. Her får man dermed litt "I pose og sekk", med muligheter for sikre identitet for hver enkel leietaker, samtidig som alle ansatte i bygget verdsetter den sosiale settingen arkitekturen legger opp til med de fine sosiale sonene som er tilknyttet kantinen, møteromspool, foajéen og auditoriet. 

En gedigen takterrasse er prikken over i`en, der det er rigget klart til bruk, med flere store griller, kunstig gressteppe på deler, fine utemøbler og endog en sone som er delvis overbygget med glass-tak. Mye brukt av de ansatte, nærmest uavhengig av vær og vind.


STANDARD:
Svært god standard. Moderne bygg, der elektroniske styringssystemer sikrer optimalisering av energiforbruk. Utsøkte material- og fargevalg. Noen av regionens mest annerkjente interiørarkitekter har hatt en svært heldig hånd som konsulenter på innredningen av bygget. Hele bygget består i  "freshe", lyse og moderne arealer.

Man ser at en helhetlig tankegang er lagt til grunn fra det øyeblikk man kommer inn i resepsjonen, med innbydende sosial sone, kaffebar og peiser som skaper en koselig atmosfære. Arrangementet med flere gasspeiser som dekker en hel vegg, går igjen i kantinen.  I sum gir det et totalinntrykk som hever seg over det meste. Romslige lounge-områder, med tilhørende serveringssteder for kaffe, vafler og frukt. 

PARKERING:
God parkeringsdekning på egen grunn. Det er rikelig med parkering i egen lukket parkeringskjeller, parkering rundt bygget, og det er også tilgjengelig et betydelig antall P-plasser i parkeringshuset som ligger vis-a-vis Kanalsletta 3. (Avstand: mindre enn 100 meter). Det er også innomhus sykkelparkering, med direkte adkomst til romslige garderober med tørkeskap for tøy/håndklær. Umiddelbart innenfor er det et stort treningsrom. Syklistene har også fått et eget verksted rett ved sykkelparkeringen, med mulighet for å fylle luft om det er behov for det.

BELIGGENHET:
Man finner det meste i umiddelbar nærhet: Golfbanen på Forus, Tvedt-Senteret med sine mange butikker og populære spisesteder og Forus parkering på nabotomten. I nabolaget finner man også en rekke av landets mest attraktive arbeidsgivere, som f.eks. Equinor, Neptune Energy, Vaar Energi, Aibel, Siemens, PwC, APPLY osv. Det er korte avstander til det aller meste - eksempler:

Stavanger Lufthavn: ca. 5 min
Stavanger sentrum: ca 12 min
Sandnes sentrum: ca. 10 min
Forus Øst: ca 4 min
Hinna Park: ca 5 min.
Risavika: ca. 8 min.
Dusavika: ca 17 min.

 

KONTAKT: ta kontakt for utfyllende informasjon, eller for å avtale visning. Vi tar gjerne en gjennomgang for å avklare mulige romløsninger og se på hvordan man best mulig kan løse behovet til deres bedrift.

 

ANNET:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
  • Kjøreport

Kontaktperson