Jernbanegata 5, Bryne

Type lokale Kontor
Størrelse 305 m2
Adresse Jernbanegata 5, 4340 Bryne

Beskrivelse

Innhold
3. etg.: ca. 305kvm BTA. 

Standard / generell info
Bygget ble omfattende rehablitert i 2012, og lokalene fremstår således med god standard. Også tekniske anlegg er av nyere dato, inklusive utvendig solskjerming ("screens"). Lokalene består i dag av en kombinasjon av cellekontorer og åpent landskap. Det er også eget kjøkken (kombinert kjøkken/møterom i dag), toaletter, dusj m.v. Leieobjektet kan tilpasses leietakers ønsker / behov, etter nærmere avtale og således leveres med tilpassede løsninger. Byggets tekniske grid gjør det enkelt å tilpasse lokalene til ulik bruk.
Lokalene er godt eksponert, og har en svært sentral beliggenhet i Brynesentrum. Beliggende like ved så vel Bryne stasjon, Torget, "Kongo" osv. Området har en rekke spennende servicefasiliteter i umiddelbar nærhet.

Ring oss for å avtale besiktigelse.

Parkering
Blir å avtale.

Beliggenhet/adkomst
Enkel adkomst med bil eller off.kommunikasjon. Lokalene ligger meget godt eksponert med god profilering mot vei. Korttidsparkering rett utenfor eiendommen sikrer at det er enkelt å besøke bedriftene som holder til i Jernbanegata 5. Dagens leietakere er Frisør, Bryne-klinikken, Aktiv Eiendomsmegling og Jæren Sparebank.


ANNET
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg.  Utleier er orientert om plikten til å legge frem energiattest for leietaker. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen, dersom energiattest ikke fremlegges. I de tilfeller energiattest ikke foreligger bør interessenter legge til grunn at Eiendommen har laveste energiklasse. 

Newsec Maps 
Vi har til enhver tid full markedsoversikt og tilgjengelige markedsdata som sikrer kloke, faktabaserte beslutninger. Med få tastetrykk har vi en unik markedsoversikt. 

Kontaktperson