Veitvetveien 8, Oslo

Type lokale Butikk, Handel, Kjøpesenter
Størrelse 81 - 492 m2
Adresse Veitvetveien 8, 0596 Oslo
Overtakelse Desember 2021

Beskrivelse

Veitvet Senter ligger sentralt i Groruddalen, rett ved Trondheimsveien RV4 og T-bane. Eiendommen har i 2021 fått nye eiere som vil fortsette den betydelige oppgraderingen eiendommen har gjennomgått de siste fem år.

Vi tilbyr nå muligheter for leie av butikk-/ handelsarealer i 1. og 2. etg. fra 81 kvm BTA. Lokalene ligger godt synlig i senteret.  

Handelsdelen av senteret inneholder blant annet to dagligvarebutikker, serveringssteder og apotek. På senteret finnes i tillegg treningssenter, Norges største bowlinghall, bydelens servicetilbud med kultur- og nærmiljøsenter, helsestasjon mm. I tillegg er det under utvikling ett "Helsehus" i bygget med mange forskjellige helserelaterte virksomheter. 

Veitvet Senter har en unik eksponering mot T-banen og gateplan for alle forbipasserende til og fra T-banen. Ny skilting utvendig og innvendig er under planlegging for bedre profilering av virksomhetene i senteret.
Se også: https://veitvetsenteret.no/ 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Adkomst

Veitvet senter ligger rett ved siden av Veitvet T-banestasjon. Linje 4 og 5 har 10 avganger i timen. Reisetid til Jernbanetorget / Oslo S er 16 min.

Det er bussholdeplass med linje 25, 31, 31E, 33, 126, 380 og 390 - 3 minutters gange fra senteret.  

Veitvet Senter har enkel adkomst fra Trondheimsveien og Østre Aker vei. Veitvet har en god parkeringsdekning med 160 p-plasser.

Taxiholdeplass ved senteret.

Beliggenhet

Senteret ligger i Bydel Bjerke, sentralt i Groruddalen i Oslo og er i dag et moderne og levende nærsenter som nylig er modernisert. En ny flott fasade løfter inntrykket fra tidligere. Senteret fremstår som en naturlig møteplass for befolkningen på Veitvet.

Bydel Bjerke har hatt solid befolkningsvekst siste årene og har nå omlag 32 500 innbyggere. Området rundt Veitvet senter er i kraftig transformasjon med nye skoler og nye sports- og parkanlegg.

Innhold

Lokale i 1. etg.: 81 kvm BTA

Lokale i 2. etg.: 138 kvm BTA
Lokale i 2. etg.: 106 kvm BTA (kan slås sammen til lokale på 244 kvm)

Lokale i 2. etg.: 309 kvm BTA
Lokale i 2. etg.: 183 kvm BTA (kan slås sammen til lokale på 492 kvm)

Arealer kan tilpasses nye leietakeres behov.

Velkommen på visning.

Parkeringsplasser

160

Kontaktperson

Ole Magne Silnes Ole Magne Silnes +47 982 18 790