Næringsveien 3, Sandnes

Type lokale Kontor, Produksjon, Industri, Lager, Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted
Størrelse 250 - 3000 m2
Adresse Næringsveien 3, 4323 Sandnes

Beskrivelse

BESKRIVELSE:
Næringsveien 3 er en tilnærmet "ny" eiendom (anno 2019), beliggende i det nye næringsområdet på Kvål. Om lag 8-10 minutter kjøring sør for Forus. I samme område har blant annet Posten/Bring og Rema distribusjon etablert seg, noe som sier det meste om den sentrale beliggenheten i vår region. Nye aktører er også på vei til å etablere seg i området. Ny, forsterket infrastruktur gjør adkomst enkel. Kommunikasjonsakser sørover (FV44) og nordover (E-39) gjør beliggenheten særdeles gunstig. Planlagt ny infrastrur vil gjøre det enda enklere å koble seg på E-39 sørover mot Egersund, Kristiansand m.v.

INNHOLD:
1. etg kontor: inntil ca 1500 kvm (kan deles i 2-3 soner/seksjoner, 1. etasje er 1070 kvm)
1. etg verksted/lager/lab: inntil ca. 1.500 kvm (kan deles i 2 soner)

Utleier ønsker primært en leietaker på hele arealet, men andre løsninger kan diskuteres. Alle arealer holder svært god standard. Verksted kan leies ut fullt utrustet med verksted / lab for nedihullsoperasjoner og elektrolab, og eventuelt også utleid med bemanning for testprosedyrer. Flere selskap som har ad hoc behov kan også leie sammen, for å holde kostnader nede på et minimum. Utleier er svært pragmatisk, og diskuterer gjerne ulike modeller. På forespørsel sendes prospekt, som inneholder en opplisting av infrastruktur som medfølger/kan medfølge i utleieobjektet.

ADKOMST:
Enkel adkomst med bil/buss/lastebiler. Svært enkel aksess fra E-39. Kun 10 minutter å gå til buss, 15 minutter til nærmeste togstasjon (3 min. med sparkesykkel). Eget område for sykkelparkering ved garderobene.

BELIGGENHET:
Sentralt plassert rett utenfor Sandnes sentrum, i industriområdet Kvål. Ca. 1-2 minutter å kjøre fra godsterminalen i Ganddal. Eksempler på anslått kjøretid:

Flyplass: 20 - 22min.
Stavanger sentrum: ca 19min
Sandnes sentrum: ca. 8 - 9 min.
Risavika: ca 23-25 min.
Klepp: ca. 11 min.
Bryne: ca. 17 min

STANDARD:
Meget god standard. Lokalene fremstår som tilnærmet nye/ubrukte. 

PARKERING:
Parkering på egen grunn rett utenfor. Meget bra parkeringsdekning.

KONTAKT: Ta kontakt for utfyllende informasjon, eller for å avtale visning. Vi tar gjerne en gjennomgang for å avklare mulige romløsninger og se på hvordan man best mulig kan løse behovet til deres bedrift.

ANNET:
Lokalene fremleies av Canrig Robotics Technologies AS.  

Newsec Maps: Vi har til enhver tid full markedsoversikt og tilgjengelige markedsdata som sikrer kloke beslutninger. Med få tastetrykk har vi en unik markedsoversikt. 

ANNET:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg.  Utleier er orientert om plikten til å legge frem energiattest for leietaker. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen, dersom energiattest ikke fremlegges. I de tilfeller energiattest ikke foreligger bør interessenter legge til grunn at Eiendommen har laveste energiklasse.
Kontaktperson