Prinsens gate 5, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 311 m2
Adresse Prinsens gate 5, 0152 Oslo
Overtakelse Etter avtale

Beskrivelse

Vi har for leie kontorlokaler i Prinsens gate 5 på ca. 311 kvm BTA i representativ og velholdt bygård. Kvadraturen er idag et sentralt bindeledd mellom Aker Brygge/Tjuvholmen og Barcode. Bydelen er i stor utvikling både i form av tilflyttede virksomheter, opprusting som kollektivområde og investeringsvilje fra gårdeiere som utvikler området. 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis

Adkomst

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, både busser og trikker. Kort gangavstand til tog og T-bane på Oslo S.

Rett utenfor eiendommen er trikkestoppet Dronningens gate som er stoppested for trikkelinjene:

  • Majorstuen – Kjelsås
  • Bekkestua – Grefsen stasjon
  • Majorstuen - Ljabru

Beliggenhet

Særdeles sentral beliggenhet vis à vis Posthallen nær Oslo Sentralbanestasjon og Bjørvika, med kort vei til Karl Johans gate, Aker Brygge og alt av fasiliteter, handlegater og servicetilbud.

De siste årene har Oslo kommune laget en helhetlig plan for fordelingen av trafikken i de øst-vest-gående gatene. Oslo kommune er ferdig med stor oppgradering av Prinsensgate, noe som mange mener gjør Prinsensgate til en av Oslos paradegater da den strekker seg fra Operaen (Dronning Eufemias gate)-Stortinget.

Standard

Lokalene har i dag god standard med pene overflater, vegg- til veggteppe, slette hvitmalte vegger. Representativt inngangsparti i marmor fra gulv til tak. 

Eiendommen i sin helhet fremstår som moderne med fiber, ventilasjon med kjøling, callinganlegg med monitor samt adgangskontroll til heis og dører. 

Oppvarming via elektriske panelovner.

Innvendige screens/ solavskjerming, alle vinduer.

Utleier har egne vaktmestere som leietakerne kan kjøpe tjenester fra ved behov.

Kontaktperson