Verksgata 1a, Stavanger

Type lokale Kontor
Størrelse 250 - 2172 m2
Adresse Verksgata 1a, 4006 Stavanger

Beskrivelse

INNHOLD:
3. etg.: //UTLEID//
4. etg.: ca. 1324 kvm BTA - kontorer
5.etg.: ca. 1160 kvm BTA - kontorer
6. etg.: ca. 1040 kvm BTA - kontorer

GENERELL BESKRIVELSE:

 • Svært god standard
 • Ledige arealer er byggets "indrefilet" med sjøutsikt
 • Tilpasses leietakers ønsker. Lokaler med "2020-kvaliteter"
 • Parkering i kjeller
 • Seksjoner kan tilpasses fra ca. 200 kvm.
 • 10, 100 eller 150 ansatte? Lokaler kan skreddersys din bedrift.

Mediegården består av Aftenbladets mediehus, samt et tilbygg i Nykirkebakken fra 2010. All bygningsmasse ble i den sammenheng fullstendig renovert. Alt innenfor betongskallet ble bygget nytt, og dette gjenspeiles i standard og løsninger. Hele bygget fremstår med svært god standard. Ved leietakerbytte gjøres det nå ytterligere tilpasninger og oppgraderinger, slik at bygget fremstår som noe av det fremste i Stavanger sentrum.

Få bygg har samme servicegrad som i Mediegården. Her er en av byens fineste personalrestauranter, møteromsfasiliteter, parkeringskjeller over flere plan, romslige garderobefasiliteter, sykkelparkering m.v. Det er etter avtale også muligheter for å knytte seg til bemannet resepsjon og auditorium. Leietakerne melder også at det er svært praktisk å ha flere butikker i 1. og 2. etasje for nødvendige ærend. Om man har behov for å kjøpe en ny skjorte, gå på apotek eller Vinmonopol, så er tilbudet til stede. Rett over gaten finner man den kjekke lunsjrestauranten "Deja Vu" og ytterligere shopping-tilbud i kjøpesenteret Magasin Blaa.


Mediegården er et av de største byfornyingsprosjektene i Stavanger de siste 50 årene. Total bygnigsmasse utgjør over 20.000 kvm. De store volumene gir "puls" til denne delen av sentrum, og kobler Jorenholmen sammen med Nytorget og Pedersgata. Nærhet til Jorenholmen parkering gjør dette til en attraktiv næringsadresse, for så vel handel som kontor. Det er verdt å merke seg at de ledige arealene er i Aftenbladets opprinnelige mediehus, og således kanskje de lokalene med best plassering, og en strålende utsikt.

BELIGGENHET:
Beliggenheten er super, med mindre enn 50 meter til Jorenholmen parkering, Nytorget og Pedersgata ligger i det umiddelbare nabolag. Det er om lag 20 meter til nærmeste buss-stopp. Man spaserer bort til Stavanger stasjon (tog) på om lag 5 minutter. Her har man stort sett "alt" man måtte ønske av fasiliteter i umiddelbar nærhet. Bygget har en fantastisk flott personalrestaurant, men hver etasje har i tillegg T-kjøkken for egen anretning. Skulle man ønske å "lunsje ute", så finner man i umiddelbar nærhet Deja Vu, Pasha, Martininque, Hekkan Burger, Re-Naa (Michelin-restaurant), Sabi Omakase (Michelin-restaurant) med mange, mange flere. Blant annet er det varslet at danske Rekom Group skal satse på konsepter i Pedersgata.


STANDARD:
Bygget holder meget god standard, og de ledige arealene har blitt bygget etter moderne standarder. Universell utforming er ivaretatt. Det ble i 2010 bygget nye toaletter, garderober, satt inn 3 nye heiser og en rekke nye ventilasjonsanlegg med betydelig kapasitet. Eier er opptatt av at alle lokaler skal kunne skreddersys til hver enkelt bruker, og det er således tenkt å tilpasse og oppgradere alle arealer ytterligere ved leietakerbytte. 

ADKOMST:
Med sin sentrale beliggenhet, kun få meter fra Jorenholmen er man sikret enkel adkomst, om man går, sykler, kommer med bil eller reiser kollektivt (buss/båt/tog).

AVSTANDER:
Sentrum: 0 m.
Forus: ca 11 km.
Sandnes sentrum: ca 16 km.
Stavanger Lufthavn, Sola: ca. 14 km.

ANNET:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg. Utleier er orientert om plikten til å legge frem energiattest for leietaker. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen, dersom energiattest ikke fremlegges. I de tilfeller energiattest ikke foreligger bør interessenter legge til grunn at Eiendommen har laveste energiklasse.

Fasiliteter

 • Aircondition
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Kantine

Kontaktperson