Midtunhaugen 6, Nesttun

Type lokale Kontor, Undervisning, Arrangement
Størrelse 100 - 371 m2
Adresse Midtunhaugen 6, 5224 Nesttun
Overtakelse Etter avtale

Beskrivelse

Vestland Næringsmegling har gleden av å presentere moderne og fleksible kontorlokaler på Midtunhaugen 6. Midtunhaugen 6 er et kombinasjonsbygg med produksjon og kontordel. Her har FRIELE sitt hovedkontor, så her kan du oppleve å kjenne duften av nybrent kaffe hver dag.

Det er nå ledige lokaler i kontorbyggets toppetasje, som var ny i perioden 2010-2012. Flotte, lyse lokaler som passer både små og store bedrifter. Lokalene vil kunne tilpasses den enkelte bedrift, og passer for 1-2 bedrifter, da arealet kan deles opp. 

Lokalene har en innbydende utforming og inneholder 16 cellekontor i ulike størrelser, 3 romslige møterom som er godt teknisk utstyrt. Det er ellers god plass til sosiale soner, hvor det blant annet er en flott inngangssone ved heisen. Det er toaletter, garderobe og kjøkken. Lokalene har tilgang til stor terrasse som omslynger store deler av lokalet med utgang fra to sider. Det er felles kantine i bygget og felles resepsjonssløsning for de bedrifter som trenger litt ekstra service. 

Det er tilgang til opptil 12 egne parkeringsplasser, og el-bil lading.

Eiendommen ligger sentralt på Midtun i Fana bydel i Bergen, like vest for Nesttun sentrum. I området finnes både bolig og næring, og en blandet sammensetning av ulik næringsvirksomhet med kontorer, barnehage, industri, detaljhandel, dagligvare og plasskrevende handel. Området er inne i god vekst med flere ny etableringer i den senere tid.


Kontakt megler for prospekt og avtale om visning. Visning kan gjennomføres med godt smittevern eller digitalt.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Adkomst

Eiendommen har en lett adkomst fra Hardangerveien som har påkobling i rundkjøring fra E39 på Nesttun, både fra Bergen Sentrum og Flesland. Ca. 10-15 min kjøretur fra både Flesland og Bergen Sentrum.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Midtun i Fana bydel i Bergen, like vest for Nesttun sentrum. Området har en god blanding av ulike næringsvirksomhet med en relativ sentral beliggenhet med god infrastruktur og tett på alle servicetilbud.

Standard

Arealene har direkte tilgang til 5.etasje med heis inn til en flott åpen foaje med gode lysforhold, hvor det også er god plass til egen resepsjon om dette er ønskelig å etablere.

Det er egen garderobe avdeling i tilknytting til to toaletter og eget kjøkken. Det er mulig å etablere egen dusjløsning med garderobe dersom det er ønskelig.

Det er lagt opp til lading av el-bil. Utleier har en løsning på sykkelparkering dersom ønskelig.

Eiendommen har felles kantine med fristende salatbar med variert innhold og tilbehør, varm mat 2 dager i uken, dessert hver fredag. Ferske brød hver dag, rundstykker og påleggsbuffet. Melk, assortert juice, kaffe og te.

Kontorene har en moderne og god standard med gode tekniske fasiliteter på møterom.

Innhold

De ledige lokalene ligger i byggets 5.etasje og inneholder følgende:
8-9 cellekontorer i ulike størrelser, 2-3 møterom,  2 stk srkiv/bod og loungeareal. Det er utgang til felles takterrasse for etasjen. I tillegg er det felles toaletter/garderobe, felles kjøkken, felles inngangsfoaje og tekniske rom.

Parkeringsplasser

12

Kontaktperson