Stortingsgata 6, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 500 - 2000 m2
Adresse Stortingsgata 6, 0161 Oslo
Overtakelse Q1 2021

Beskrivelse

Stortingsgata 6 er oppført i 2004.  Lokalene er utformet med moderne kvalitet og standard.  Fantastisk fasade med vinduer fra gulv til tak. De ledige lokalene ble oppgradert og tilpasset dagens leietaker i 2012. Den eldste delen - 'Flaggfabrikken' - ble modernisert i 2004 samtidig med oppføringen av nybygget.

Det er i eiendommen nå ca 3 300 kvm kontorlokaler fordelt på tre plan - 2., 3. og 4. etasje for utleie.  Lokalene kan leies ut i sin helhet, eller etasjevis.  I 2. etasje er det åpnet for en deling av etasjen.  Det er ca 600 kvm BTA ledig. Dette arealet vil få adkomst både fra hovedinngangen fra Stortingsgaten og fra inngang to - Rosenkrantzgate. I landskap kan det sitte ca 75 personer pr plan.  

Ny hyggelig felles kantine vil bli ferdigstilt sommer 2021. Den vil også bli oppgradert med audiovisuelt utstyr slik at området også vil kunne brukes til møtevirksomhet før og etter kantinetid.

Det er eget avlåst sykkelrom. I bygget finnes det gode garderobe- og dusjfasiliteter. Gårdeier ser nå på muligheter for trimrom dersom leietakere ønsker dette.

I byggets garasjeanlegg er det plass til opptil 18 biler.

Felles inngangsparti er nylig oppgradert og med to stk personalheiser.

Thune og Apotek 1 er leietakere i byggets 1. etasje.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Beliggenhet

Stortingsgata 6 ligger midt i Oslo Sentrum - vis a vis Spikersuppa og Stortinget.  Buss, trikk og tog, handel og servicetilbud er i umiddelbar nærhet.

Standard

Bygget har følgende tekniske installasjoner:

Vannbåren varme med fjernvarme.
Balansert ventilasjon, dvs tilførsel av behandlet friskluft.  Separate avtrekk fra kjøkken og garderober/wc.
Fullsprinklet.
Tele og datakabling av type kat 5.
Sentralstøvsugeranlegg.
Rom for avfallssortering og komprimering i underetasjen.
Ikke-bærende inner-vegger.
Utvendig persienner med automatikk på alle solutsatte fasader i nybygg.  De kan overstyres manuelt.  Kool-shades er montert på solutsatte sider i den gamle delen.
To heishus med plass for rullestolbrukere.

Innhold

2. etasje:    600 kvm BTA
3. etasje:  1111 kvm BTA
4. etasje:  1082 kvm BTA

Tallene er inkludert påslag fellesareal.

Etasjene er innredet hovedsakelig med teamløsninger med noen møte- og stillerom.  Ett minikjøkken pr etasje. Det er innstallert med kjøkkenbenk, oppvaskmaskin, overskap og kjøleskap.
Det er laget hyggelige sosiale områder med sittegruppe og kaffemaskin i overgangene mellom nytt og gammelt bygg i alle etasjer.

Parkeringsplasser

18

Kontaktperson