Torneroseveien 4, Sandnes

Type lokale Produksjon, Industri, Lager, Logistikk, Kombinasjonslokaler
Størrelse 400 m2
Adresse Torneroseveien 4, 4315 Sandnes

Beskrivelse

Beskrivelse:
Torneroseveien 4 ligger tett på Gamle Forusvei, med kort avstand til Sandnes sentrum, Gausel, Hinna Park m.v.. Det er også bare en kort kjøretur til Stavanger Lufthavn (om lag 15 minutter). Det er enkel adkomst til eiendommen, også foir større kjøretøy.

Bygg:
Kombinasjonsbygg med god takhøyde. I de aktuelle arealene har en del av lageret svært god takhøyde. Lasteramper.  Lokalene holder relativt enkel standard.

Beliggenhet:
Torneroseveien ligger tett på Gamle Forusvei, på Forus Øst. Cirka kjøretider: Sandnes sentrum - 5 min, Forus Vest - 5 min., Hinna Park -  8 min., Stavanger sentrum - 15 min., Stavanger Lufthavn - 15 min., Risavika - 19 min. 

Standard:
Lokalene  har relativt enkel / normal standard, men kan tilpasses og oppgraderes ihht brukers behov. 

Innhold:
1. etg.: ca. 350 kvm (lager/kontor). Av dette har om lag 100 kvm svært god takhøyde.
2. etg.: ca. 50 kvm (kontor/møterom) 

PARKERING: parkering ved bygget

ANNET:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg. Utleier er orientert om plikten til å legge frem energiattest for leietaker, men det foreligger av naturlige årsaker ikke energisertifikat på denne eiendommen pr. juni 2019. Utleier er oppfordret til å besørge eiendommen energiklassifisert ved ferdigstillelse. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen, dersom energiattest ikke fremlegges. I de tilfeller energiattest ikke foreligger bør interessenter legge til grunn at Eiendommen har laveste energiklasse, med mindre det gjelder bygg under oppføring.


KONTAKT:
Ta kontakt for utfyllende informasjon, eller for å avtale visning. Vi tar gjerne en gjennomgang for å avklare mulige løsninger og se på hvordan man best mulig kan løse behovet til deres bedrift.

Newsec Maps: Vi har til enhver tid en unik markedsoversikt og tilgjengelige markedsdata som sikrer faktabaserte beslutninger. 

Matrikkelinformasjon:
Kommunenr: 1108
Gårdsnr: 69
Bruksnr: 1022

Kontaktperson