Skysstasjon 11, Asker

Type lokale Kontor, Garasje, Parkering
Størrelse 700 - 960 m2
Adresse Skysstasjon 11, 1383 Asker
Overtakelse 1. November

Beskrivelse

Stasjonskvartalene ligger sentralt midt i Asker sentrum, med umiddelbar nærhet til alt fra private og offentlige kontorer, butikker, kafeer, restauranter og offentlig kommunikasjon. Blant leietakerne finner man alt fra store bedrifter, til flere offentlige / kommunale leietakere.

Vi har ca. 960 kvm BTA med flotte lokaler i bygget 2. etasje.

Eiendommen er fordelt over 4 etasjer og utgjør totalt ca. 26 000 m². Bygget ble oppført i 1996 og renovert i 2011 til en moderne standard. Eiendommens gateplan besitter flere handels- og serveringskonsepter. Teknisk fremstår Stasjonskvartalene i meget god stand og er godt vedlikeholdt (ventilasjonsanlegg nytt i 2020) . Fasaden er forblendet med teglstein, noe som gir eiendommen et tidløst preg.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Adkomst

Enkel tilgang til tog og buss rett utenfor døren, god parkingsdekning med enkel adkomst til og fra E18. 

I dag er hovedinngangen via inngang B. Men etasjen er knyttet opp mot tre ulike heis- og trappeløp som gjør at man enkel kan se på en mulig oppdeling av lokalet i mindre enheter.

Fra garasjeplassene i kjeller går det heis til lokalene.

Standard

Lokalet har per dags dato systemfronter, systemhimling, teppegulv/fliser/parket og fremstår som lyse og luftige. Ventilasjonen ble oppgradert i 2020 og sørger for godt arbeidsmiljø. 

Arealene har en fleksibel utforming, dette innebærer at lokalene kan endres fra åpent landskap til eventuelt å skape flere møterom/stillerom eller cellekontorer.

Innhold

Dagens areal består av åpne kontorlandskap med god dekning av møterom, stillerom, resepsjonsområdet og kantine/spiserom. 

Det er i dag egen kantine i lokalet med fullt funksjonelt kjøkken, kjøl og oppvaskrom. Kantinen kan benyttes som internkanine eller endres til andre funksjoner dersom ny leietaker ønsker det. Det jobbes med å etablere en felles kantine for bygget i byggets 3. etasje. Det er egne sosial sone med opplegg for kaffemaskin i lokalet. Lokalet kan tilpasses etter leietakers ønsker og behov. 

Det er rikelig med parkeringsplasser i parkeringskjeller samt mulighet for 8 elbil parkeringer.

Kontaktperson