Veitvetveien 8, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 40 - 740 m2
Adresse Veitvetveien 8, 0596 Oslo
Overtakelse Q2 / 2023

Beskrivelse

Veitvet Senter ligger sentralt i Groruddalen, rett ved Trondheimsveien RV4 og T-bane. Eiendommen har i 2021 fått nye eiere som vil fortsette den betydelige oppgraderingen eiendommen har gjennomgått de siste fem år.

Vi tilbyr nå muligheter for leie av lokaler til helse-rettet virksomhet i byggets 4. etg. Ledig areal består av 740 kvm samlet, samt noen doble kontorer på ca. 40 kvm som leies ut som separate enheter (disse er tilgjeneglige medio mars 2023). Hovedarealet vil bli totalrehabilitert med nye tekniske anlegg tilpasset ny virksomhet. Arealet kan for eksempel deles i to med areal på hhv. 293 kvm og 445 kvm. Øvrige arealer i etasjen disponeres også av helse-relaterte leietakere som tannleger, urolog, Linderudklinikken, fastleger mfl. Arealene har egen felles inngang fra utsiden med trapp og heis, trappeløp og heis vil blir pusset opp til moderne og god standard. 

Se illustrasjoner og skisser i bilder / pdf.    

Senteret ligger i Bydel Bjerke, sentralt i Groruddalen i Oslo og er i dag et moderne og levende nærsenter som nylig er modernisert. En ny flott fasade løfter inntrykket fra tidligere. Senteret fremstår som en naturlig møteplass for befolkningen på Veitvet.

Bydel Bjerke har hatt solid befolkningsvekst siste årene og har nå omlag 32 500 innbyggere. Området rundt Veitvet senter er i kraftig transformasjon med nye skoler og nye sports- og parkanlegg.

 

Handelsdelen av senteret inneholder blant annet to dagligvarebutikker, serveringssteder og apotek. På senteret finnes i tillegg treningssenter, Norges største bowlinghall og bydelens servicetilbud med kultur- og nærmiljøsenter, helsestasjon mm.

 

Lokalene har en unik eksponering mot T-banen.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Adkomst


Veitvet senter ligger rett ved siden av Veitvet T-banestasjon. Linje 4 og 5 har 10 avganger i timen. Reisetid til Jernbanetorget / Oslo S er 16 min.

Det er bussholdeplass med linje 25, 31, 31E, 33, 126, 380 og 390 - 3 minutters gange fra senteret.  

 

Veitvet Senter har enkel adkomst fra Trondheimsveien og Østre Aker vei. Veitvet har en god parkeringsdekning med 160 p-plasser.

 

Taxiholdeplass rett ved senteret.

Innhold

Velkommen til visning!


Parkeringsplasser

160

Kontaktperson

Ole Magne Silnes Ole Magne Silnes (+47) 98218790