Lagårdsveien 80, Stavanger

Type lokale Kontor
Størrelse 10 - 1000 m2
Adresse Lagårdsveien 80, 4010 Stavanger

Beskrivelse

Innhold:
Du kan leie tilgang på kort basis, eller som en langsiktig lokasjon, der bedriften kan "vokse inn i" ønskelig størrelse etter hvert. 

Ved etablering i Stavanger har Evolve valgt en super lokasjon rett ved Paradis Stasjon. Gangavstand til sentrum, Sentralsykehuset, store nynære bydeler m.v. Evolve har grunnet sin store fleksibilitet på kort tid blitt en av landets største tilbydere av fleksible kontorløsninger.  Bygget har en rekke servicetilbud, som butikker, treningssenter, apotek, kantine osv. Senteret har fantastisk utsikt mot Hillevågsvannet, Våland, Ryfylke og Gandsfjorden. 

Hos Evolve kan vi tilby helt nye, fleksible og spennende arealer. Bærekraft er førende når vi velger steder, bygninger, design, møbler og inventar. Kontorene kan vokse og endres sammen med bedriften og dere får gjennomgående høy standard på felles fasiliteter og egne kontorer. Alle møterom, møbler, drift- og felleskostnader er inkludert i leieavtalen.

Tilgang til over 25 sentre?
Som leietaker hos Evolve har dere tilgang til mer enn 25 kontorsenter med tilhørende store og små møterom. Disse møterommene gir også en stor fordel når dere ikke har fast tilholdssted i dette området per i dag. Et Evolve-kontor gir også et perfekt alternativ til en arbeidsdag på hovedkontoret.

Super fleksibelt og gunstige priser
Man finner løsninger fra kun kr. 1900,- per måned. Ta kontakt i dag for å høre hvilken løsning og pris vi kan tilby for deres bedrift.


Bilder er inspirasjon fra våre ulike sentere. Senteret i Stavanger blir det nyeste og fresheste. Ferdigstilles i August, og vi vil da straks legge ut bilder fra det nye senteret.

Kontaktperson