Ole Nielsens vei 13, Ålgård

Type lokale Kontor, Butikk, Handel, Undervisning, Arrangement, Andre
Størrelse 100 - 3000 m2
Adresse Ole Nielsens vei 13, 4330 Ålgård

Beskrivelse

Driver du allerede bedrift i Gjesdal? Ønsker du å ta en posisjon for å utfylle næringslivet på Ålgård? Kontorrettet, handel eller opplevelse/underholdning? Da ønsker vi å snakke med dere. Norwegian Outlet bygget på Ålgård har nå ledig arealer. Solide eiere har over tid jobbet med en tydelig visjon for å bygge Ålgård som destinasjon for handel og opplevelser. i tillegg til å skape gode boområder. Allerede har man kommet langt, der handels-og opplevelsesdestinasjonene på Ålgård årlig trekker rundt 2 millioner besøkende til sentrumsområdet. Hvorfor ikke dra nytte av den store trafikken som genereres av Kongeparken, Norwegian Outlet og Amfi? Noen av Rogalands største attraksjoner som nærmeste nabo vil kunne være et svært godt grunnlag for at også deres bedrift enkelt skal kunne få besøkende. Eier besitter stor eiendomsmasse i området, og har visjonene klar for å utvikle og bygge Ålgård som destinasjon videre. Eiendommen sikrer moderne, effektive lokaler i et av regionens mest spennende turistområder. Vi ønsker å levere Plug & Play løsninger, der deres fokus kan være på kjernedrift. Er dere en 3 manns bedrift eller 30 personer? Ikke problem, vi finner løsningene som passer for dere!

  • Kontorpark?
  • Helsepark?
  • Fritid/opplevelser?
  • Handel?
  • Bevertning?
    Vi har lokaler som kan tilpasses et bredt spekter av tjenester, og solide eiere planlegger ytterligere styrking av Ålgård sentrum. Vi ønsker å tilrettelegge i samarbeid med dere. Ring oss, så setter vi av tid til en prat for å diskutere mulige løsninger.

INNHOLD:
2. og 3. etasje: Fra ca. 50 kvm - ca. 3.000 kvm. Alle leietakere kan få tilgang til møteromspool, kantine og garderobeanlegg. Sosiale soner avsatt i samråd med leietakerne.Bygget har rikelig tilbud av shopping, servering og treningssenter. Tilknyttede helserelaterte tjenester i bygget.

STANDARD:
God standard. Moderne bygg, der lokalene er oppgradert de senere år. Fine material- og fargevalg. For øvrig kan selvsagt alle arealer tilpasses hver enkelt bruker.


PARKERING:
Meget god parkeringsdekning. 

BELIGGENHET:
Man finner det meste i umiddelbar nærhet: Amfi Ålgård har varehandel innenfor de fleste kategorier, Lura Tusristheim og EAT sørger for god bevertning, og Norwegian Outlet er vestlandets største destinasjon av fritid, mote og sko til outlet-priser.  I nabolaget finner man også fornøyelsesparken "Kongeparken", som har flere hundre tusen besøkende per år. 

Stavanger Lufthavn: ca. 28 min
Stavanger sentrum: ca 27 min
Sandnes sentrum: ca. 12 min
Forus: ca 16 min
Hinna Park: ca 22 min.
Risavika: ca. 33 min.
Dusavika: ca 35 min.

 

KONTAKT: ta kontakt for utfyllende informasjon, eller for å avtale visning. Vi tar gjerne en gjennomgang for å avklare mulige romløsninger og se på hvordan man best mulig kan løse behovet til deres bedrift.

 

ANNET:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg.

Kontaktperson