Ringveien 26, Finnsnes

Type lokale Kontor, Butikk, Handel, Lager, Logistikk, Garasje, Parkering
Størrelse 150 - 2000 m2
Adresse Ringveien 26, 9300 Finnsnes
Overtakelse Etter avtale

Beskrivelse

Eiendommen er en kombinasjonseiendom bestående av kontor, lager, handels- og butikklokaler med attraktiv beliggenhet og gode profileringsmuligheter i Ringveien 26.

Ledig areal ca. 2400 kvm BTA med parkeringsmuligheter og gode logistikkløsninger.

I byggets tredje etasje - inngang rett fra parkeringsplassen ved Ringveien, innenfor Specsavers og andre kontoraktører, er det mulighet for etablering av både kontorer eller eventuelle butikkonsept.  Fantastisk utsikt utover havet.
I bygget er på bakkeplan en flott NorEngros butikk - med kontorrekvisita, gaver, utstyr og mye mer!   Neumann byggevarehus er på vei inn i store deler av eiendommen. Lenvik Kommune.  Terapeuter.

I byggets 2. etasje er det et lager areal på ca 1 500 kvm + tilliggende areal på ca 500 kvm.  Kontorer på  150 kvm, 80 kvm og 93 kvm.

Arealene har stor fleksibilitet og vil i stor grad kunne tilpasses leietakers behov og kravspesifikasjoner. På forespørsel setter vi gjerne opp et forslag til planmessige løsninger som er tilpasset akkurat din virksomhet.

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kjøreport

Adkomst

God adkomst med bil, sykkel, offentlig kommunikasjon eller til fots. Hovedinngang fra gateplan i Ringveien eller inngang fra parkeringplass på nedre plan med heis- og trapp opp til lokalene.

Beliggenhet

Sentralt beliggende i sentrum av Finnsnes, rett på kaia - og med en fantastik utsikt.  Lett tilgjengelig!

Standard

Eiendommen er innredet til handels-/ butikklokaler, lager og kontor -  sentralt beliggende på Finnsnes.

Vei,vann,kloakk:

Offentlig veg, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.

Parkering:

Svært god parkeringdekning på felles utvendig oppstillingsplass.

Elektrisk:

Elektrisk oppvarming og gjennvinning fra ventilasjonsanlegg.

Bygget er oppført i to byggetrinn, henholdsvis ca. 1972 og 1982. Ny heis i 2005 og nytt ventilasjonsanlegg i 2002. Bygget er fortløpende renovert og ombygget. Lokalene ble i sin tid oppusset med behandling av gulv, vegger og himling, samt nytt lysanlegg. Tak etterisolert med nytt folietekke i 2010/12.

Innhold

Eiendommen består av kontor, handels-/ butikklokale og oppvarmet lager.

Ledig i 3. etasje: Ca 2 000 kvm med inngang direkte inn fra parkeringsplass.  Her vil egne seg for kontorer - og eventuelt en større butikk.  Bygget har en fantastisk beliggenhet rett på kaia og har en nydelig utsikt utover havet.   Lokalet kan deles!

Ledig i 2. etasje: Ca 1500 kvm lager + tilliggende areal på ca 500 kvm.  I tillegg kontorer - se over for nærmere beskrivelse.

Kontorer, møte- og spiserom, lager, teknisk rom, heis, garderober, toalett/ wc.

Andre leietakere i bygget er SPECSAVERS, LENVIK KOMMUNE, FINNSNES VAKTMESTERSERVICE, NEUMANN BYGGEVARE, NORENGROS - detaljhandel med kontorutstyr og mye mer.  Terapeut.

Lokalene kan tilpasses leietaker hvis ønskelig.

Kontaktperson

Marianne Nielsen Landvik Marianne Nielsen Landvik +47 922 63 130