Bedriftsvegen 6, Klepp stasjon

Type lokale Kontor
Størrelse 200 - 1000 m2
Adresse Bedriftsvegen 6, 4353 Klepp stasjon

Beskrivelse

Flott kontorbygg på Øksnevad, med arealer som kan tilpasses en ny leietaker eller inntil 4 nye leietakere. Både små og store leietakere er velkommen til å ta kontakt for visning, så finner vi sammen en god løsning for deres bedrift. Denne eiendommen sikrer moderne, effektive lokaler i et moderne kontorbygg med de aller fleste fasiliteter. Plug & Play løsninger, der deres fokus kan være på kjernedrift. Lokalene kan også leveres møblert.

INNHOLD:
Inntil ca.1.000 kvm ledig i 3. etasje. Den ledige etasjen kan naturlig deles inn i inntil 4 separate skallsikrede seksjoner, noe som gjør lokalene svært velegnet som flerbrukerbygg. Sosiale soner og møteromsfasiliteter er trukket ut på avsatser utenfor arbeidssonene. Alle leietakere kan således sikres tilgang til møteromspool, kantine, treningsrom, garderobeanlegg, sosiale soner avsatt i hver etasje og takterrasse. Bygget har til og med 2 squash-baner for ansatte. Her får man dermed litt "I pose og sekk", med muligheter for sikre identitet for hver enkel leietaker, samtidig som alle ansatte i bygget verdsetter den sosiale settingen arkitekturen legger opp til med de fine sonene som er tilknyttet kantinen, møteromspool, og foajéen. 

STANDARD:
Meget god standard. Moderne bygg. Fine material- og fargevalg. Bygget ble satt opp av Block Berge / Veidekke som sitt eget kontorbygg, og det er således levert "skikkelige" kvaliteter.


PARKERING:
God parkeringsdekning på egen grunn. 

BELIGGENHET:
Man finner det meste i umiddelbar nærhet: Togstopp, busstopp, dagligvarebutikk, Pizzabakeren m.v. Bygget er omringet av en stor næringspark, og således får man her en beliggenhet i et sterkt fagmiljø. Eier besitter flere tomter som kan bebygges, og skulle  man også ha behov for lager/verksted, så er det muligheter for å få dette tilrettelagt. 


AVSTANDER:
Stavanger Lufthavn: ca 20 min.
Stavanger sentrum: ca 30 min
Sandnes sentrum: ca. 9 min
Forus: ca 11 min.
Hinna Park: ca 15 min.
Risavika: ca. 25 min.
Dusavika: ca 25 min.

 

KONTAKT: ta kontakt for utfyllende informasjon, eller for å avtale visning. Vi tar gjerne en gjennomgang for å avklare mulige romløsninger og se på hvordan man best mulig kan løse behovet til deres bedrift.

 

ANNET:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg.

Kontaktperson