Verven 4, Stavanger

Type lokale Kontor
Størrelse 400 - 3000 m2
Adresse Verven 4, 4014 Stavanger
Overtakelse 01.01.2021

Beskrivelse

Eiendommen har sentral, men samtidig pent tilbaketrukket beliggenhet i Stavanger sentrum med unik plassering til sjø, eget bryggeanlegg og utsikt over fjorden.

Beliggenheten fremstår som et koblingsområde mellom indre sentrumskjerne og Stavanger øst og inngår som en del av den Blå promenade som strekker seg fra Stavanger nord og ut til Badedammen i øst. Østre bydel er en inspirerende og levende bydel som lenge har vært i utvikling med rikt kulturliv, spennende arbeidsplasser og god mix mellom servicefunksjoner, kontor og bolig. Området inngår som en del av nylig vedtatt sentrumsplan og ligger kun 5 minutters gange fra Stavanger sentrum. Relativt kort vei til all offentlig kommunikasjon og enkel adkomst med bil. Området/Eiendommen antas få økt attraktivitet etter nedleggelsen av ferjeforbindelsen Stavanger–Tau og påfølgende utvikling av naboeiendom

Bygget har en tidløs utforming som oppfattes som attraktiv for dagens arbeidsformer og eiendommens utforming gir mye lys og muligheter for mange typer inndelinger og potensielle leietakere

Byggets infrastruktur og teknikk er løftet til dagens forventning. Gårdeier er forøvrig solid og handlekraftig og vil kunne forestå en prosess med betydelige leietakertilpasninger hvor standard tilpasses og arealene gis god identitet. Det er pt. stort treningsrom med tilhørende garderobeanlegg, hvor flere av de ansatte kombinerer trening med et bad i sjøen. Sammen med leietaker vil det kunne legges opp til andre fellesfasiliteter og -funksjoner i bygget som også kan bidra til økt samarbeid. Dette innebærer blant annet møterom og konferansefasiliteter som kan deles mellom leietakere i bygget samt bespisningskonsepter som kan brukes til samlingspunkt utenfor lunsjtid.

Kantinen er formet som et skipsskrog og danner et markant og kjent bygningselement som hever dette bygget utover det jevne. 

Ta kontakt, så ser vi på mulighetene sammen!

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
  • Kjøreport

Kontaktperson