Lagårdsveien 80, Stavanger

Type lokale Kontor
Størrelse 300 - 2500 m2
Adresse Lagårdsveien 80, 4010 Stavanger
Overtakelse August 2021

Beskrivelse

Begynnelsen av Norges oljerikdom ble besluttet her i disse lokalene. Sjeiker, konger og statsmedlemmer møttes i disse kontorene for å planlegge de neste 40 år. Historien fortsetter – nye tider og nye tanker er på vei. Ingenører, helse og smarties skal ha sin nye jobbhverdag her. Sentralt plassert og med et innhold som vil være med på å skape fremtiden de neste 40. Eiendommen totalrehabiliteres i disse dager med høyt forkus på miljøriktige materialer og bærekraftig prosess og vil fremstå som et fremtidsrettet og moderne kontorbygg midt i en knutepunktutvikling. Bygget vil få energiklasse B som blant annet betyr i lave drifts- og energikostnader for leietakere. Eiendommen er lett tilgjengelig hvor bussveien går like utenfor døren og eiendommen forøvrig grenser til Paradis Stasjon. Sykkelstier går det i alle retninger herfra.

Det legges opp til effektiv arealutnyttelse hvor lokalene er skreddersydd etter leietakers ønsker med fleksible løsninger og med muligheter for oppdeling av etasjer.
I tillegg til kontorbrukere vil bygget også ha treningssenter og en rekke handels- og servicetjenester. Det skal blant annet utvikles en egen  App som skal gjøre hverdagen enklere for brukerene på bygget.

Det er nå signert opp leieavtaler på de fleste etasjene, men vi har fortsatt en ledig etasje i lavblokkens 4. etasje samt 9. og 10. etasje i høyblokken.

Ta gjerne kontakt for en presentasjon av prosjektet!

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Kontaktperson