Nedre Slottsgate 5, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 303 - 1852 m2
Adresse Nedre Slottsgate 5, 0157 Oslo
Overtakelse Etter avtale

Beskrivelse

Eiendommen er på totalt 2 200 kvm fordelt over fem etasjer - hvorav fire utgjør kontoretasjer, en mesanin samt næring på gateplan.  I tillegg kjeller.
I 2017 og 2018 gjennomgikk eiendommen en omfattende rehabilitering. 

Etasjene har gjennomgående gode takhøyder og arealene oppleves som åpne og luftige.  Alle innvendig overflater er pusset opp.

Idag er bygget benyttet som enbruker-bygg - øverste etasje er innredet som kantine med et fullverdig kjøkken.

Arealene fremstår som funksjonelle, smakfulle og moderne, med påkostede detaljer og løsninger.  Det er to trappeløp, en vareheis og en personheis i bygningen.  Dette sikrer fleksibilitet ved eventuell oppdeling av etasjene til flere leietakere.

Det er planer om fremtidige handelsareal eller restaurantdrift i eiendommens første etasje.  Mesanin første etasje knyttes sammen med en intern trapp.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis
  • Kantine

Adkomst

Eiendommen har umiddelbar nærhet til det meste av offentlig transport.  I Prinsensgate stopper både buss og trikk, mens Tollbugata rett på nedsiden blir toveiskjørt bussgate.  Kun i overkant av 100 meter til nedgangen til Stortinget T-bane stasjon.

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet i Kvadraturen.  Kvadraturen har de siste årene gjennomgått en større transformasjon, både i infrastruktur og bygningskvalitet. 
Kvadraturen har med dette utviklet seg til å bli Oslos kultur- og moteområde med en rekke egenartede og sjarmerende butikker, i tillegg til en mengde restauranter og serveringssteder.

Eiendommen ligger i forlengelsen av High-End-merkebutikkene og Steen & Strøms handelshus.  Telegrafbygningen vis a vis, er under rehabilitering og bil bidra stort med flere handels- og matkonsept.


Standard

Det er installert aircondition/ventilasjon, bredbåndstilknytning, alarm, vareheis og personheis.

Eiendommen har forøvrig nytt sanitæranlegg, komplett elektrisk anlegg, KNX styringssystem, SD anlegg, CAT 6A data-anlegg, og VRF/DX kjøleanlegg. 

Etasjeskillene er etterisolert og det er montert to-lags gips på undersiden.  Det er utført grundig utvendig vedlikehold med utbedringer av tak og fasade.  Tilnærmet alle oppvarmede arealer i bygningsmassen er sprinklet via et nytt automatisk vårsprinkleranlegg.

Innhold

Kontorlokalene er inndelt som følger:

2. etasje         402 kvm BTA
3. etasje         380 kvm BTA
4. etasje         370 kvm BTA
5. etasje         303 kvm BTA

Kontaktperson