Høylandsgata 4, Stavanger

Type lokale Kontor
Størrelse 158 m2
Adresse Høylandsgata 4, 4011 Stavanger

Beskrivelse

Høylandsgata 4 byr på flotte kontorlokaler med spennende arkitektur, beliggende i andre rekke mot Lagårdsveien. Lokalene har dermed en gunstig plassering i forhold til den trafikkerte veien, og med buss-stopp og togstopp (Paradis Stasjon) tett på bygget. Det er meget god parkeringsdekning for ansatte med ca. åtte parkeringsplasser med mulighet for elbilading. 

Standard
Bygget holder meget god standard og byr på et tøft arkitektonisk utrykk. De ledige arealene er p.t. inndelt med åpent kontorlandskap, møterom/spiserom med et flott kjøkken, samt en trivelig uteplass i tilknytning til møterommet.

Innhold
1. etasje : ca 158 kvm. 

AVSTANDER: (antatt kjøretid utenfor rushtid);

  • Stavanger sentrum: ca. 3 min.
  • Sandnes sentrum: ca. 15 min.
  • Forus: ca 10 min.
  • Hinna Park: ca. 8 min.
  • Stavanger Lufthavn, Sola: ca. 13 min.

Adkomst

Enkel adkomst med bil/buss/tog. Bussvei går rett nedenfor eiendommen.


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1103
Gårdsnr: 56
Bruksnr: 1914

Annet:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg. 


KONTAKT: ta kontakt for utfyllende informasjon, eller for å avtale visning. Vi tar gjerne en gjennomgang for å avklare mulige romløsninger og se på hvordan man best mulig kan løse behovet til deres bedrift.


Newsec Maps: Vi har til enhver tid full markedsoversikt og tilgjengelige markedsdata som sikrer kloke beslutninger. Med få tastetrykk har vi en unik markedsoversikt. 

Fasiliteter

  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass

Parkeringsplasser

8

Kontaktperson

Kaja Gundersen Røssland Kaja Gundersen Røssland +47 483 56 419