Energivegen 10, Tananger

Type lokale Kombinasjonslokaler
Størrelse 250 - 1900 m2
Adresse Energivegen 10, 4056 Tananger

Beskrivelse

Beskrivelse:
Energivegen 10 ligger svært sentralt i Risavika, med kort avstand til Stavanger Lufthavn, Dusavika og Forus. Det er også bare en kort kjøretur til Stavanger Lufthavn (om lag 5-7 minutter). Risavika har utviklet seg til et helt sentralt cluster for bedrifter knyttet opp mot olje/energisektoren, og logistikk/havneaktivitet. Selskap som f.eks. Schlumberger, Halliburton, Baker, ConocoPhillips, Shell m.v. er lokalisert i umiddelbar nærhet.

Bygg:
Kombinasjonsbygg med moderne tidsriktige tekniske kvaliteter. Det er ledige kontorlokaler i flere etasjer + verksted m/ uteområde. I 4.etg har man felles barløsning med direkte adkomst til takterrasse. 

Beliggenhet:
Energiveien ligger i søndre del av Risavika-området, like ved hovedvei, og med kort vei til Stavanger Lufthavn. Godt tilpasset infrastruktur, som er forberedt på godstrafikken i området. (Blant annet dedikerte kjørefelt for tyngre kjøretøy mellom Lufthavn og Risavika.

Standard:
Tilpasses leietakers ønsker og behov. Lokalene holder meget god standard, men ytterligere tilpasninger bestrebes etter ønske/behov. 

Innhold:
2. etg.: ca. 430 kvm (kontor)
3. etg.: ca. 430 kvm (kontor) 

Innhold tilbygg:
2. etg.: ca. 130 kvm (kontor+garderober) 
4. etg.: ca. 430 kvm ledig (kontor)

PARKERING: Svært god parkeringsdekning, inkludert parkering i lukket garasjeanlegg.

Matrikkelinformasjon:
Kommunenr: 1124
Gårdsnr: 10
Bruksnr: 210

Annet:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg. Utleier er orientert om plikten til å legge frem energiattest for leietaker, men det foreligger av naturlige årsaker ikke energisertifikat på denne eiendommen pr. juni 2019. Utleier er oppfordret til å besørge eiendommen energiklassifisert ved ferdigstillelse. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen, dersom energiattest ikke fremlegges. I de tilfeller energiattest ikke foreligger bør interessenter legge til grunn at Eiendommen har laveste energiklasse, med mindre det gjelder bygg under oppføring.

KONTAKT: Ta kontakt for utfyllende informasjon, eller for å avtale visning. Vi tar gjerne en gjennomgang for å avklare mulige løsninger og se på hvordan man best mulig kan løse behovet til deres bedrift.

Newsec Maps: Vi har til enhver tid en unik markedsoversikt og tilgjengelige markedsdata som sikrer kloke beslutninger. 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Kontaktperson

Kaja Gundersen Røssland Kaja Gundersen Røssland +47 483 56 419