Badehusgata 33-39, Stavanger

Type lokale Kontor
Størrelse 100 - 4000 m2
Adresse Badehusgata 33-39, 4014 Stavanger

Beskrivelse

Beskrivelse

INNHOLD:

2. etg.: ca. 1.260 kvm BTA - kontorer
3. etg.: ca. 2.195 kvm BTA - kontorer
4. etg.: ca. 490 kvm BTA - kontorer

"Badehuset": treningsfasiliteter og noen ledige kontorer. 

GENERELL BESKRIVELSE:

  • Svært god standard
  • Enestående utsikt
  • Tilpasses leietakers ønsker. Lokaler med "2020-kvaliteter"
  • Meget god parkeringsdekning
  • Seksjoner kan tilpasses fra ca. 100 - ca. 4.000 kvm.
  • 10, 100 eller 200 ansatte? Lokaler kan skreddersys din bedrift.

Badehusgata består av 3 bygg som omkranser det intime og urbane "Svanketorget". Det har blitt en samlingsplass for både små og store bedrifter. En rekke ulike bransjer, fra olje/energi, telekom, helse og kreative småbedrifter. Felles for dem alle er at de kan dra nytte av et komplett "full service" tilbud, der man kan delta i en flott kantine i sjøkanten, kjøre konferanser i auditoriet, eller dra på seg treningstøyet og bruke felles treningsfasiliteter. Alt i alt er dette en eiendom som ikke mangler noe, og på toppen av det hele er man omkranset av en rekke servicetilbud. Alt fra handelsaktører til kulinariske opplevelser på løpende bånd. Inennfor en svært liten radius finner man alt fra Streetfood-aktører til restauranter med Micheleng-stjerner. Kulturtilbudet på Tau Scene er noen få minutters spasertur unna.

BELIGGENHET:
Beliggenheten er super, og trolig så tett på sjøkanten som man kan komme. Det er om lag 350 meter til nærmeste hotell og buss-stopp (her går også Flybussen). Hurtigbåt-terminalen er ca. 400 meter unna. Her har man stort sett "alt" man måtte ønske av fasiliteter i umiddelbar nærhet. Bygget har en fantastisk flott personalrestaurant, men hver etasje har i tillegg T-kjøkken for egen anretning. Skulle man ønske å "lunsje ute", så finner man i umiddelbar nærhet  Garcia, Kanelsnurren, Deja Vu, Pasha, Martininque, Hekkan Burger, Re-Naa (Michelin-restaurant), Sabi Omakase (Michelin-restaurant) med mange, mange flere. 

STANDARD:
Bygget holder meget god standard, og de ledige arealene tilpasses ny leietaker. Universell utforming er ivaretatt. Det er de siste årene brukt betydelige midler på å oppgardere alle fellesarealer, som nå fremstår som moderne og meget innbydende. Eier er opptatt av at alle lokaler skal kunne skreddersys til hver enkelt bruker, og det er således tenkt å tilpasse og oppgradere alle arealer ytterligere ved leietakerbytte. De tre byggene har ulik profil, og dette gjenspeiles i byggets leietakere, der man har alt fra store olje/energiselskap til kreative småbedrifter.

AVSTANDER:
Torget: 1 km 
Scandic hotell: 350 meter
Forus: ca 12,5 km.
Sandnes sentrum: ca 17 km.
Stavanger Lufthavn, Sola: ca. 15 km.


ANNET:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg

Kontaktperson