Nygata 6, Stavanger

Type lokale Butikk, Handel
Størrelse 390 m2
Adresse Nygata 6, 4006 Stavanger

Beskrivelse

Nygata 6 ligger midt i Stavanger sentrum i en travel shopping-gate. Her får man derfor en synlig og godt eksponert fasade. I samme gate finner man blant annet Gina Tricot, Norrøna, Fjellreven, Norli, og Kremmerhuset. Lokalene befinner seg i U.etasjen og man har adkomst via trapp, rulletrapp eller heis. Lokalene har romslige flater med flere muligheter for innredning. Eiendommen Nygata 4/6 har samme gnr/bnr. og er en samlet eiendom, med med to tydelige innganger i hhv. nr. 4 og nr. 6. Nå er kun nr. 6 ledig. 


Beliggenhet:
Beliggende i en av de bedre shopping-gatene i indre sentrumskjerne.


Standard:
Butikklokalene fremstår med god standard. Få søyler, god takhøyde, og lokalene kan for øvrig tilpasses leietakers ønsker og behov.


Innhold:
Butikk m/lager og personalfasiliteter i U.etasje: ca. 390 kvm. 


Adkomst:

Enkel adkomst med bil/buss/tog. En rekke parkeringsmuligheter- og anlegg i umiddelbar nærhet. Mindre enn 100 meter til Arkaden parkeringshall.


Annet:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg. Utleier er orientert om plikten til å legge frem energiattest for leietaker, men det foreligger ikke energisertifikat på denne eiendommen pr. Januar 2021. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen, dersom energiattest ikke fremlegges. I de tilfeller energiattest ikke foreligger bør interessenter legge til grunn at Eiendommen har laveste energiklasse, med mindre det gjelder bygg under oppføring.Fasiliteter

  • Heis

Kontaktperson

Kaja Gundersen Røssland Kaja Gundersen Røssland +47 483 56 419