Kirkegata 19/21, Stavanger

Type lokale Butikk, Handel
Størrelse 210 - 269 m2
Adresse Kirkegata 19/21, 4006 Stavanger

Beskrivelse

Beskrivelse:
Kirkegata 19/21 ligger midt i velrennomerte Kirkegata, vis-a-vis Zara, og rett ved Session, Urban, Koch m.fl. Denne delen av Kirkegata har virkelig fått et fint løft de siste årene, med flere eiendommer som er oppgradert. Rett over gaten finner man en rekke av byens optikere, som har dannet sitt "fag-cluster" i denne delen av gaten. Akkurat slike service-rettede konsepter er godt hjulpet av at det er korttidsparkering like i nærheten. Godt eksponert fasade, og et kompakt forretningslokale skulle passe godt for det rette konseptet. Eiendommen Kirkegata 19/21 har samme gnr/bnr. og er en samlet eiendom, med med to tydelige innganger i hhv. nr. 19 og nr. 21. Nå er kun nr. 19 ledig. (Tidligere benyttet av Bik Bok i nærmere 20 år).

Adkomst:
Enkel adkomst med bil/buss/tog. Mindre enn 100 meter til så vel gateparkering (korttidsparkering), som inngang til Valberget Parkering.

Beliggenhet:
Beliggende i en av de bedre shopping-gatene i indre sentrumskjerne.

Standard:
Butikklokalene er kontinuerlig oppgradert, og fremstår således med god standard. Lokalene kan for øvrig tilpasses leietakers ønsker og behov.

Innhold:
Butikk i 1.etasje: ca. 140 kvm, samt lager på samme størrelse i underetasjen (lav takhøyde). Over butikken finner man pauserom og fasiliteter for ansatte.

Regulering: sentrumsformål

Kontaktperson

Kaja Gundersen Røssland Kaja Gundersen Røssland +47 483 56 419