Nydalsveien 28, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 456 m2
Adresse Nydalsveien 28, 0484 Oslo
Overtakelse Desember 2020

Beskrivelse

Flott beliggende kontorareal for fremleie. Også mulighet for korttidsleie. Interiør og møbler er moderne og fremstår som nytt.

Meget arealeffektivt og funksjonelt med en kombinasjon av åpne arealer, stillerom og møterom. Ferdig møblert til maks 40 ansatte. To helt lydtette telefonbokser, en enkel og en dobbel. Fullt utstyrt kjøkken med to oppvaskmaskiner og kjøleskap. Garderobe, egne toaletter og print/kopi rom.

Leietakerne har tilgang til kantine og en hyggelig kaffebar. Leies ut komplett med møblement og AV-utstyr.

Eiendommen har en sentral beliggenhet i Nydalen, rett ved Akerselva og 250 meter fra Nydalen T-banestasjon.

Nydalsveien 28 er et næringsbygg på 22.500 m2 som opprinnelig ble bygget i 1941 som hovedkontor for Christiania Spikerverk. Eiendommen ble totalrehabilitert i 2015 og fremstår som helt ny, både utvendig og innvendig. Bygget har moderne og tidsriktige løsninger som tilpasses til leietakers behov, og som leietaker i dette bygget får man tilgang til et bredt servicetilbud med alt fra rene håndklær i garderobene, sykkelstasjon for reparasjoner, blomsterservice og skjorterens.

Profesjonell drift gjennom huseier Avantor.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Heis
  • Kantine

Adkomst

Nydalen er et spennende alternativ for de som ønsker lokaler i nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer. Tilgjengeligheten med T-banestasjon, buss- og togforbindelse, samt Ring 3 rett ved, gjør Nydalen meget attraktiv.

T-bane (3 min gange)
– 17 avganger pr time fra Nydalen T-banestasjon
– 9 min reisetid til Majorstuen
– 11 min reisetid til Nationaltheatret (overgang til Flytoget)
– 12 min reisetid til Oslo S

Buss
Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger med buss nr. 30, 37, 51, 56, 58. Flybussen stopper i Nydalen tre ganger pr. time og går direkte til Oslo lufthavn Gardermoen.

Tog
Nydalen er en stasjon på Gjøvikbanen med 30 daglige togavganger fra Nydalen mot OsloS.

Bil
Nydalen ligger like innenfor Ring 3 med forbindelse til E6 og E18. Parkering kan leies i byggets kjeller, gateparkering rett utenfor. Nydalen p-hus er kun 300 m. unna.

Beliggenhet

Nydalen er blitt en av Oslos mest moderne bydeler og stadig flere bedrifter etablerer seg i området. Kombinasjonen av nærhet til rekreasjon og urbane kvaliteter er noe av det som gjør området unikt for alle de ca. 30 000 menneskene som jobber, bor og studerer her. I Nydalen er det kort vei til alt. Du har flotte turstier rett utenfor døren, bademuligheter i Akerselva, de servicetilbudene du trenger, og kun 11 minutter til sentrum med en t-bane som går hele tiden. Storo storsenter med over 140 butikker og spisesteder ligger en kort gåtur unna.

Akerselva renner gjennom Nydalen som en egen livsnerve, og her er det lagt til rette for både servering, trening, avslapning og kos langs elva.

Nydalen er fremdeles i utvikling med Norges største kinosenter ODEON, nytt hotell og nye serveringssteder som understreker bydelen som dynamisk, spennende og urban. I tillegg kommer flere nye leiligheter, barnehager og skoler.

Innhold

Velkommen på visning.

Kontaktperson

Ole Magne Silnes Ole Magne Silnes +47 982 18 790