Storgata 10B, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 344 m2
Adresse Storgata 10B, 0155 Oslo
Overtakelse Omgående

Beskrivelse

Storgata 10B er et forretnings- og kontorbygg midt i Oslo sentrum og er bygget i nyere tid. Bygningen utgjør ca. 5.200 kvm BTA fordelt over ti etasjer i tillegg til kjeller. Eiendommen har kontorinngang fra Skippergata. Leietakerne har tilgang til innendørs sykkelparkering og kan benytte seg av felles møteromsfasiliteter i 4. etasje som bestilles via egen kalender.

Fasiliteter

  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning

Adkomst

Eiendommen ligger super sentralt til og egner seg godt for alle som reiser med offentlig kommunikasjon, sykkel eller bil.

Beliggenhet

Storgata 10B ligger kun 250 m fra Oslo Sentralstasjon. 

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet like ved krysset der Pløens gate, Storgata, Skippergata og Nygata møtes. Rett utenfor døren finnes det meste av byens servicetilbud; butikker, hyggelige kaféer og spisesteder. For de som ønsker å benytte seg av byens treningstilbud, er treningssentrene SATS Bjørvika og SATS Spektrum kun få minutters gange unna. Det er kort gangavstand til Oslo Sentralstasjon og Jernbanetorget – knutepunktet for alt av offentlig kommunikasjon.

Innhold

Lokalene er lyse og trivelige, og egner seg godt for virksomheter som søker sentral beliggenhet og enkel adkomst for sine ansatte og kunder.

Ta kontakt for å få tilsendt plantegning av det aktuelle arealet

Kontaktperson