Rådhusgata 28, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 511 m2
Adresse Rådhusgata 28, 0153 Oslo

Beskrivelse

Vi har for leie 508 kvm nyrenoverte kontorlokaler i byggets 2. etasje.

Rådhusgata 28 er beliggende på hjørnet av Rådhusgata og Nedre Slottsgate i Kvadraturen. Rådhusgata 28 er også kjent som “Borgen” og er et historisk bygg. På eiendommen ble det i 1666 oppført to bygg, som senere har blitt ombygget og pusset opp. Dagens bygg ble ferdig i 1916.

Fra midten av 1800-tallet var Rådhusgata 28 kjent som “Røverborgen” på grunn av studentene som bodde der og det karakteristiske middelalderske hjørnetårnet som var oppført på den tiden. Blant disse studentene var Henrik Ibsen og Henrik Wergeland. Bygget utgjør ca. 3.900 kvm BTA og består av fire etasjer i tillegg til kjeller og loft.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Rådhusgata 28 ligger sentralt plassert i Kvadraturen, med kun få minutters gange til nærmeste trikk og T-banestasjon. Nærområdet byr på et rikelig utvalg av restauranter og kafeer både i Karl Johan og Christiania Torv. En kort spasertur unna ligger Aker Brygge som har et bredt utvalg av forretninger og spisesteder.

 

Nærmeste holdeplass for kollektiv transport:

T-bane: Stortinget

Trikk: Kontraskjæret

Buss: Kontraskjæret/Kvadraturen

Tog: Nationaltheatret med lokal-, regional- og flytog

Innhold

Lokalene renoveres i disse dager og vil bli satt i stand til en "withe box", som vil si at leietaker kan være med på å skape sitt eget lokale, med identitet og særpreg i samråd med gårdeier og arkitekt. Lokalene vil få en gjennomgående høy standard og det settes inn nytt ventilasjonssystem som vil bidra til godt inneklima for de ansatte.

vedlagt forslag til møbleringsplan er inndelt som følger:

34 arbeidsplasser i åpent landskap
2 stillerom
2 møterom (3 pers)
2 møterom (6 pers)
Spiseområdet/kjøkken
Resepsjon/velkomstområde
sosialsone

Kontaktperson