Veritasveien 25, Stavanger

Type lokale Kontor
Størrelse 200 - 4000 m2
Adresse Veritasveien 25, 4007 Stavanger

Beskrivelse

INNHOLD:
Ledige kontormoduler gir anledning til å leie fra ca. 250 m² - cirka 3.900 m² BTA.
Se illustrasjon i bildefilene for å se hvilke moduler som er ledige og størrelsen på de ulike ledige arealene. For øvrig kan prospekt og planskisser med arealoppstilling sendes på forespørsel.

Ta kontakt for mer informasjon eller en hyggelig visning i et av Stavangers best beliggende bygg!

GENERELL BESKRIVELSE:

  • Meget god standard - godt vedlikeholdt bygg. Arealer som kan tilpasses nye leietakere.
  • Enestående utsikt over innseilinga til Stavanger, og mot Buøy og Pyntesundet
  • Tilpasses leietakers ønsker. Overta lokaler "as is" eller tilpasset etter avtale.
  • Meget god parkeringsdekning i eget parkeringshus. Mulighet for lading av el-biler.
  • Seksjoner kan tilpasses fra ca. 250 til ca. 3.900 m².
  • Ledige arealer som passer for virksomheter fra 10 ansatte og oppover. Lokaler kan skreddersys din bedrift. Ta kontakt for å se hvilke muligheter vi kan tilby dere.

Veritasveien 25 består av 5 hovedmoduler, som knyttes sammen av trappekjerner og heisløp. Byggets utforming skaper svært god fleksibilitet ift. å kunne tilpasse lokaler for selskap i ulik størrelse. Videre gjør dette bygget svært godt egnet om man har en bedrift med  varierende bemanning. En rekke selskap innenfor finans, IT/tech, energi og offshore-relaterte bransjer har tilhold i området og i bygget. Videre ligger Konserthuset og Stavanger kulturskole i umiddelbar nærhet. Bygget har god kantine og meget god parkeringsdekning. Skulle man ønske å "Lunsje ute", er det kun et par minutter å gå til den populære restauranten i Konserthuset. 

BELIGGENHET:
Flott beliggenhet i innseilinga til Vågen i Stavanger sentrum. Det er kort vei til buss-stopp, og spaserer man 10-15 minutter langs Blå promenade eller gjennom Gamle Stavanger, så kommer man til Stavanger stasjon, med høyfrekvent togtilbud.  (her går også Flybussen). Bygget har også egne bysykkelstativer.

STANDARD:
Bygget holder god standard, og de ledige arealene kan leies som de er eller tilpasses ny leietakers egne ønsker. Eier er opptatt av at bygget er fleksibelt og vi har mange muligheter å tilby våre leietakere. Det er gode muligheter for helt åpne landskapsløsninger eller mer tradisjonelle celleløsninger.

AVSTANDER:
Torget: Ca. 1 km 
Forus: ca 12,5 km.
Sandnes sentrum: ca 17 km.
Stavanger Lufthavn, Sola: ca. 15 km.ANNET:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg

Kontaktperson

Kaja Gundersen Røssland Kaja Gundersen Røssland