Martin Linges vei 25, Fornebu

Type lokale Kontor
Størrelse 950 - 6500 m2
Adresse Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu
Overtakelse Q2 / Q3 2022

Beskrivelse

Vi presenterer nå en unik mulighet for å leie hele toppetasjen på Terminalbygget, 6 500 kvm på en flate! Arealet kan leies samlet eller deles opp i 2 til 5 leieforhold. 

Technopolis Fornebu tilbyr et dynamisk og moderne kontormiljø for din bedrift, med fleksible lokaler og det mest omfattende tjenestetilbudet på markedet. Se også info på byggets hjemmeside https://utleie.technopolis.no/ 


Huseier Technopolis eier og drifter 70 000 kvm kontor på Fornebu, her jobber over 3000 ansatte i rundt 100 små og store selskaper. Leietakere på campus er blant annet HP, ECIT, Kinly, BMW Group, Krogsveen med flere. Det tilbys ett omfattende tjenestetilbud på eiendommen med bl.a. betjent resepsjon, møteromstjenester, parkering, trimrom, rengjøring, auditorium, catering, sosiale arrangementer for leietakere og mye mer.

Technopolis tar seg av det praktiske i hverdagen slik at du kan fokusere på de viktige oppgavene.

Servicetilbud til våre leietakere består av resepsjon, besøksregistrering, treningsrom, garderobe, PT-senter, auditorium, møterom, frisør, renseritjenester, Kiwi dagligvare, gratis sykkelleie, CopyCat kopisenter, bilvask og flotte interaktive fellesarealer som bedriftene kan benytte seg av.

Vår brukerforening Technoport arrangerer både sosiale og faglige events for alle leietakere.

Leietakerne har tilgang til flere serveringstilbud, 2 kantiner, Asia take-away og en hyggelig kaffebar. I sommerhalvåret er det også gode muligheter for å trekke ut for å nyte lunsjen.

Fornebu har blitt en moderne og levende bydel under enorm utvikling. Fornebu kjennetegnes med store friarealer mot fjorden og flotte opparbeidede parkområder.

I gangavstand fra bygget ligger Fornebu S med 80 butikker og restauranter. I nærheten finner du også en rekke spisesteder som blant annet Sjøflyhavna, Odonata, Fornebu Pizza med flere.

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Adkomst

Det er svært godt kollektivtilbud til Fornebu. I rushtiden går det ekspressbusser mellom Oslo Sentrum og Fornebu/Lysaker hvert 2. minutt. Bussen stopper rett utenfor Portalbygget. Kommer du med tog, går du av på Lysaker stasjon og tar bussen videre til busstoppet IT Fornebu. Bussen tar 4-5 minutter.

I tillegg til gode kollektivmuligheter er det utmerkede sykkelstier til og fra Fornebu. Bærum kommune og Ruter har inngått avtale med Tier som tilbyr mikromobilitetsordning på Fornmebu med elektriske sykler og sparkesykler. 

Kommer man med bil er det enkel tilkomst med avkjøring fra Rolfsbuktveien til Technopolis p-hus med meget god kapasitet for både besøkende og ansatte.

Fra 2027 er den nye T-bane linjen Fornebubanen i drift – endestasjonen Fornebu Senter ligger ett par minutters gange unna, banen vil bruke 11 minutter til Majorstuen.

Innhold

Hele 4. etasje på Terminalbygget fristilles i slutten av 2021 og skal gjennomgå en totalrehabilitering med nye tekniske anlegg slik at man tilfredsstiller de siste krav til komfort. Lokalene vil bli tilpasset kundenes krav og behov. Arealet kan leies ut samlet eller delt til 2-5 leietakere. Det er tilgang via to hoved aksesser med heis og trappeløp. 

Velkommen til visning hos Technopolis på Fornebu.

Se også info på byggets hjemmeside https://utleie.technopolis.no/

Kontaktperson

Ole Magne Silnes Ole Magne Silnes +47 982 18 790