Badehusgata 33, Stavanger

Type lokale Kontor
Størrelse 20 - 250 m2
Adresse Badehusgata 33, 4014 Stavanger

Beskrivelse

Er du på jakt etter et unikt kontor i et inspirerende og kreativt miljø? Bli en del av miljøet i Hermetikken Øst! Bygget er en renovert fabrikk fra 1907 som huser ildsjeler som virkelig brenner for faget sitt. Fordelt på byggets 4 etasjer finner du en fotograf, arkitekter, sosiale entreprenører, inspirerende gründere, keramisk produksjon og en blomsterdesigner. De ledige kontorene er plassert i byggets 3. etasje. Her har man tilgang til et lite tekjøkken, trådløst internett og en mindre sosialsone. Etasjen har 7 cellekontorer av ulik størrelse.

 

Arealer
3.01 – ca. 41,5 kvm BTA

3.02 – Utleid

3.03 – ca. 47,6 kvm BTA

3.04 – ca. 29,4 kvm BTA

3.05 – ca. 56,7 kvm BTA

3.06 – Utleid

3.07 – Ca. 21,3 kvm BTA

Adkoms
God parkeringsdekning og god offentlig kommunikasjon (buss 5 minutters gange fra bygget, samt autonom (selvkjørende buss) som passerer eiendommen). Gåavstand til Stavanger sentrum og ladestasjon for Bysykkelen like utenfor.

Omgivelser
Østre bydel og Badedammen er et område i enorm vekst. Her finnes et rikt kulturliv og byens mest spennende arbeidsplasser, det mener i hvert fall vi. Det er en annerledes puls her - et levende, ekte miljø. I Hermetikken Øst får du mange spennende naboer - Absinthen, Moderne Vintage, Melvær&Co, Bellies, Midsummer Hot Sauce og IMIR Scenekunst for å nevne noen. Det er også en kort spasertur unna Tou Scene, Ostehuset, Kanelsnurren, Bar ØST, Fortou, Tako by Fortou, Garcia og Fermenten.

 Badehusgata 33-39 AS
I Badehusgata 33-39 AS har vi service personell som bistår leietaker med det de måtte lure på. For eksempel spørsmål som gjelder leieforholdet, faktura, leiekontrakt, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for små, ingen ei heller for store. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gjennom gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygningen, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig - rask og pålitelig.

Fasiliteter: Sosialsone, Tekjøkken, Wi-fi, God ventilasjon, Alarm, El-sykkel parkering, Kreativt miljø

Kontaktperson