Mølleparken 4, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 517 m2
Adresse Mølleparken 4, 0459 Oslo

Beskrivelse

Mølleparken 4 er en kontoreiendom beliggende mellom Ringnes Park og Alexander Kiellands plass. Eiendommen ligger i grønne og naturskjønne omgivelser langs Akerselven hvor man har direkte tilgang til friområder og turstier rett utenfor døren.

Eiendommen har den siste tiden blitt oppgradert og er et yndet sted for kreative bedrifter som ønsker å etablere seg i unike omgivelser. Her har du umiddelbar nærhet til Oslo sentrum samtidig som omgivelsene gir en avslappende atmosfære. Eiendommen huser i dag bedrifter som bl.a. Red Bull Norway, Schjærven, Hagløfs og Storyline.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kantine

Adkomst

Enkel adkomst med offentlig transport, Buss i Sannergata, Waldemar Thranes gate og Uelands gate, trikk i Sannergata. Ellers er det god parkeringsdekning i området.

Innhold

Lokalene vi tilbyr ligger i byggets 2. etasje og er på 522 kvm BTA. Lokalene består i dag av åpent landskap, noen celler/teamkontorer, møterom, sosialsone samt et hyggelig velkomst/spiseområde. Leietaker vil ha tilgang til byggets felles takterrasse hvor man kan nyte lunsjen på fine dager eller ha arrangementer for sin bedrift eller kunder. Lokalene vil kunne tilpasses etter leietakers ønsker og behov.

Kontaktperson