Kristinelundveien 6, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 240 m2
Adresse Kristinelundveien 6, 0268 Oslo
Overtakelse Oktober 2020

Beskrivelse

Den vakre villaen i Kristinelundveien 6 stod ferdig i 1914 og er en av 5 herskapelige villaer i Kristinelundveien. Bygget er utført i nordisk nybarokkstil, og fremstår som meget flott med masse sjarm. I 1954 ble huset ominnredet til kontorer, og har hatt denne funksjonen siden. Dagens eiere kjøpte bygget i 1990, og det ble da totaloppusset. Siste store oppgradering ble ferdigstilt i 2013. De ledige arealene er i byggets 3. etasje.

Inngangen fronter Kristinelundveien med felles inngang til flott hall og trappeparti til etasjene. Det er forsøkt å beholde byggets opprinnelige preg, men samtidig er det tilpasset til en moderne og høy kontorstandard.

En pent opparbeidet hage løfter byggets identitet.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass

Adkomst

Kristinelundveien 6 ligger tilbaketrukket fra den daglige bytrafikken, men likevel meget sentralt.

Geografisk sett ligger bygget i sentrum av triangelet – Olaf Kyrres plass / Frogner Hovedgård / Thomas Heftyes plass.

Buss:

Nærmeste bussholdeplass er Olav Kyrres plass 1-2 minutters gange fra eiendommen. Her finner man buss linje 20, 30, 30N og 31.

 Tog:

Det er gangavstand til Skøyen togstasjon, ca. 15 min, med lokaltog, regionaltog og Flytoget.

Trikk:

Stoppested Nobels gate er 4 minutters gange fra eiendommen, linje 12, 13, og 19.

Parkering:

Det er tilgjengelig 3 plasser i bakgård. Kristinelundveien har på dagtid god kapasitet med rimelig gateparkering.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fasjonabelt til på Frogner; meget sentralt med hensyn til kommunikasjon, forretninger og øvrige servicetilbud. De nærmeste naboene er ambassader og flotte leiligheter. Kristinelundveien 6 ligger i et rolig og ettertraktet boligstrøk, og er lett tilgjengelig fra Bygdøy Alle.

Like i nærheten finner man buss – og trikkeholdeplass. Det er kun 2 minutters kjøring til Bygdøylokket og E18.

Standard

Lokalet er utstyrt med etasjevise ventilasjonssystemer, med isvannsmaskin og fancoiler. Nytt ventilasjonsanlegg med kjøling, ny oljefyr, nye radiatorer med termostat, og nyere aluminiumsvinduer.  Bygget har utvendig solavskjerming. Dataanlegget er Cat 5. Felleskostnader er estimert til kr 200 pr kvm BTA (oppvarming er inkludert). Moderne stil med tregulv, lyse flater og helglassvegger.

Innhold

3. etasje består av 240 kvm BTA. Lokalet tilbyr en åpen løsning med soner for 3-5 arbeidsplasser i hver. I midten av lokalet har man et stort møterom med peis, alternativt 4-5 arbeidsplasser. Ved trappeoppgang ett eget møterom / kontor. Etasjen har eget kjøkken og egne toaletter.

Velkommen på visning!

Parkeringsplasser

3

Kontaktperson

Ole Magne Silnes Ole Magne Silnes +47 982 18 790