Askerveien 61, Asker

Type lokale Kontor
Størrelse 300 - 1830 m2
Adresse Askerveien 61, 1383 Asker
Overtakelse Q32020

Beskrivelse

Sentralt i Asker sentrum har vi for utleie fleksible lokaler i Askerveien 61. 

Vi har totalt ca 1 800 m² kontorarealer som blir ledig i løpet av 2020. Arealene fordeler seg ut på:
- 1. etasje 620 m² kontorarealer
- 2. etasje ca 920 m² (mulig med oppdeling i ca. 300 m² og ca 600 m²)
- 3. etasje ca 300 m²  

Askerveien 61 ligger sentralt midt i Asker sentrum og i nærheten av togstasjonen. Med en slik sentral beliggenhet er har man tilgang til butikker, kafeer, restauranter og offentlig kommunikasjon, og er del av et større næringsareal på Erteløkka som består av flere kontorbygg og Scandic hotell. Blant leietakerne finner man alt fra store bedrifter, flere offentlige / kommunale leietakere, helse- og treningsrelaterte bedrifter, til mindre selskaper.

Fasaden er forblendet med teglstein, noe som gir eiendommen et tidløst preg. Arealene fremstår som gode, med lys fra hver side, og kan leies "as-is" eller tilpasses til ny(e) leietaker(e). Erteløkka vi i tiden fremover få et tidsriktig løft innvendig.  

Lys fra begge sider gir mange muligheter og lar leietaker utnytte hele arealet godt med gode arbeidsforhold. Lokalene har per dags dato systemfronter med glass ut mot gang, systemhimling, teppegulv/linoleumsgulv eller tarkett-/parkettgulv. Arealene har en fleksibel utforming, dette innebærer at lokalene egner seg godt til åpent kontorlandskap, cellekontorer eller en kombinasjon. Bygget har elektrisk oppvarming med varmeovner. Driftssjef på heltid sikrer kort responstid på driftsmessige utfordringer. 

 

Adkomst/beliggenhet

Askerveien 61 ligger kun 4-5 minutters gåtur fra Asker togstasjon og er således ett av Askers mest sentralt plasserte bygg. Togstasjonen i Asker er Norges femte mest besøkte togstasjon og er Askers kollektive knutepunkt. Buss- og taxiholdeplass er også lokalisert i tilknytning til togstasjonen.

Enkel tilgang til tog, god parkingsdekning med enkel adkomst til og fra E18 som har av- og påkjøring rett på utsiden. 

Man kan komme inn i lokalene fra minst 2 ulike innganger, hvor begge er tilgengelige med heis. Det er mulighet for leie av parkeringsplasser i garasjekjeller midt på Erteløkka.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Kontaktperson