Akersgata 2, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 399 - 943 m2
Adresse Akersgata 2, 0158 Oslo
Overtakelse Omgående

Beskrivelse

Vi har nå gleden av å kunne tilby topp moderne kontorlokaler i Akersgata 2. Eiendommen har det siste året gjennomgått en innvendig totalrenovering og har bl.a. topp moderne tekniske løsninger, nytt ventilasjonsanlegg, ny kantine og ellers en gjennomgående høy standard.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis
  • Kantine

Beliggenhet

Akersgata 2 ligger sentralt i den øvre delen av kvadraturen på Christiania Torv og med nærhet til Stortinget, Festningen, Aker Brygge og Rådhusplassen. I umiddelbar nærhet finner du i tillegg alt av servicetilbud. Bydelen er i stor utvikling både i form av tilflyttende virksomheter, opprustning av kollektivområdet og investeringsvilje fra gårdeiere som utvikler området.

Innhold

Vi kan tilby lokaler i byggets 5. etasje på ca. 960 kvm BTA. Det er mulig å dele etasjen til to leietakere. Lokalene fremstår i dag som rålokale som vil bli tilpasset leietakers ønsker og behov. Ny leietaker vil få tilgang til bl.a. kantine, sykkelparkering og møteromssenter i byggets 1. og 2. etasje. Det er flott utsikt over Christiania Torv som skaper en hyggelig atmosfære for de ansatte.

Kontaktperson