Hospitalsgaten 4, Stavanger

Type lokale Kontor
Størrelse 170 - 420 m2
Adresse Hospitalsgaten 4, 4006 Stavanger

Beskrivelse

INNHOLD:
2.etg.: Ca 170 kvm BTA - kontor. Velegnet for 4-8 ansatte. Inneholder, Landskap, kontor, møterom og T-kjøkken samt 2 WC.

4. etg.: UTLEID
5. etg.: UTLEID
 

GENERELL BESKRIVELSE:
Kontorbygg tildelt Byggeskikkprisen.
Strålende infill-bygg som i 2011 ble tildelt Byggeskikkprisen for god tilnærming til temaet "Fornyelse i den utbygde byen". Arkitekter er ikke ukjente Haga Grov. Det nye bygningsvolumet henger fysisk sammen med det vernede Køhlerhuset på hjørnet, og har en felles midtkjerne med trapperom og heis, noe som blant annet sikrer universell utforming. Det er benyttet gode materialkvaliteter, og man har oppnådd et bygg med et distink arkitektonisk uttrykk og der arealeffektivitet er ivaretatt. Således fremstår lokalene som økonomisk "forsvarlige" på tross av høy kvalitet.

BELIGGENHET::
Beliggenheten er super, med mindre enn 100 meter til Domkirken, Arneageren og nærmeste buss-stopp. Man spaserer bort til Stavanger stasjon (tog) på om lag 3 minutter. Her har man stort sett "alt" man måtte ønske av fasiliteter i umiddelbar nærhet.
Bygget har ikke kantine, men hver etasje har kjøkken for egen anretning. Ostehuset ligger dessuten bare 30 meter fra kontorene, slik at man kan få "noe ekstra godt" de dagene man fortjener det.


STANDARD:
Bygget holder meget god standard, og de ledige arealene har kvaliteter som tydelig skiller seg fra mye annet som tilbys i markedet. Begrepet "må ses" oppfattes kanskje normalt som en floskel, men i dette tilfellet ønsker vi å fremheve at det er lokaler man bør ta en titt på. Materialbruk er i hovedsak robuste materialer med skiferfliser i trapperom og flis på bad. Øvrige gulv er heltre eikegulv, limt til underlag for et minimum av trinnlyd. Helglass-vegger sikrer lysgjennomgang i lokalene. Toppetasjen har store glassflater som sikrer usikt mot Domkirkeplasssen og Sølyst/Ryfylke. Ikke mindre enn 3 takterrasser i toppetasjen, i tillegg til felles utvendig oppholdssone i 2. etasje. I byggets kjeller er et muligheter for å leie parkeringsplasser. 

ADKOMST:
Med sin sentrale beliggenhet, kun få meter fra Domkirken er man sikret enkel adkomst, om man går, sykler, kommer med bil eller reiser kollektivt (buss/båt/tog).

AVSTANDER:
Sentrum: 0 m.
Forus: ca 11 km.
Sandnes sentrum: ca 16 km.
Stavanger Lufthavn, Sola: ca. 14 km.

ANNET:
Lokalene i 4. og 5. etasje er fremleie.
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg. Utleier er orientert om plikten til å legge frem energiattest for leietaker. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen, dersom energiattest ikke fremlegges. I de tilfeller energiattest ikke foreligger bør interessenter legge til grunn at Eiendommen har laveste energiklasse.

Parkeringsplasser

5

Kontaktperson