Langflåtveien 29, Stavanger

Type lokale Kontor
Størrelse 202 m2
Adresse Langflåtveien 29, 4017 Stavanger

Beskrivelse

Beskrivelse
Langflåtveien 29 er en eiendom beliggende i første rekke mot hovedveien på Mariero. Således med god eksponering mot riksvei / bussvei. Kort vei til buss-stopp, og i gangavstand til Mariero stasjon (tog). Dagens leietakere er butikk/service, samt kontorleietakerne Agendec, Krogsveen, OBOS Eiendomsmegling, OBOS og Gjestland Regnskap. Det er nå en ledig seksjon vis-a-vis OBOS i 2. etasje. Det er meget god parkeringsdekning for ansatte.

Adkomst
Enkel adkomst med bil/buss/tog. Bussvei går rett forbi eiendommen.

Beliggenhet
Like ved BATE, Slettvoll, Helgø Meny, Coop OBS hypermarked, Coop OBS bygg m.v. 

Standard
Lokalene holder normalt god standard, og kan for øvrig tilpasses leietakers ønsker og behov.

Innhold
Seksjon 2. etasje : ca 202 kvm. Den ledige kontorseksjonen er p.t. inndelt med 2 cellekontor, 1 møterom og et todelt landskap med plass til 4 + 4 ansatte. Lokalene er lyse og trivelige. 

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1103
Gårdsnr: 19
Bruksnr: 325

Annet:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg. 


KONTAKT: ta kontakt for utfyllende informasjon, eller for å avtale visning. Vi tar gjerne en gjennomgang for å avklare mulige romløsninger og se på hvordan man best mulig kan løse behovet til deres bedrift.


Newsec Maps: Vi har til enhver tid full markedsoversikt og tilgjengelige markedsdata som sikrer kloke beslutninger. Med få tastetrykk har vi en unik markedsoversikt. 

Kontaktperson