Stokkamyrveien 26, Sandnes

Type lokale Kontor, Butikk, Handel
Størrelse 350 - 1350 m2
Adresse Stokkamyrveien 26, 4313 Sandnes

Beskrivelse

Beskrivelse:
Stokkamyrveien 26 er en eiendom med en av regionens desidert beste eksponeringsmuligheter. Fasaden vender ideelt mot den viktigste vei-aksen i regionen for såkalt "Big Box" handel. Stokkamyrveien ligger optimalt plassert midt mellom IKEA og Kvadrat kjøpesenter, og med en rekke andre viktige handelsaktører i umiddelbar nærhet. Den ledige seksjonen ligger i samme bygg som Right Price Tiles og Kanelsnurren, og har felles parkering med de to ovennevnte aktørene, samt Plantasjen og Møbelringen. Disse 3 byggene danner således et naturlig origo for handlende i Stokkamyrveien.

Bygg:
Bygget har en distinkt arkitektonisk utforming med store glassfasader som skaper rom for maksimal eksponering mot Stokkamyrveien. På mange måter et signalbygg som man enkelt forklarer beliggenheten til og adkomsten til.

Adkomst:
Enkel adkomst fra sør eller nord. Tett på av/påkjøring til E-39.

Beliggenhet:Forus. Mellom IKEA og Kvadrat kjøpesenter. Andre aktører i umiddelbar nærhet: Right Price Tiles, Plantasjen, Møbelringen, Bohus, Elkjøp (x 2), Power, Nysted fargehandel, Toys R`Us, Megaflis, Garderobemannen etc.

Innhold:
Ledig ca 170 kvm i første etasje samt ca. 1200 kvm i 2. etasje.

Matrikkelinfo:
Kommunenr: 1102
Gårdsnr: 69
Bruksnr: 2573

Annet:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg. Utleier er orientert om plikten til å legge frem energiattest for leietaker, men det foreligger ikke energisertifikat på denne eiendommen pr. desember 2019. Utleier er oppfordret til å besørge eiendommen energiklassifisert ved ferdigstillelse. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen, dersom energiattest ikke fremlegges. I de tilfeller energiattest ikke foreligger bør interessenter legge til grunn at Eiendommen har laveste energiklasse, med mindre det gjelder bygg under oppføring.

KONTAKT: Ta kontakt for utfyllende informasjon, eller for å avtale visning. Vi tar gjerne en gjennomgang for å avklare mulige løsninger og se på hvordan man best mulig kan løse behovet til deres bedrift.


Newsec Maps: Vi har til enhver tid en unik markedsoversikt og tilgjengelige markedsdata som sikrer kloke beslutninger.

Kontaktperson