Prinsens gate 2 C, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 373 m2
Adresse Prinsens gate 2 C, 0152 Oslo

Beskrivelse

Nå har din bedrift muligheten til å være med å utforme nye kontorlokaler i et historisk bygg rett ved siden av Oslo S/Jernbanetorget. Lokalet skal totalrehabiliteres og vil bli tilpasset leietakers ønsker og behov.

Dette er et fleksibelt kontorlokale som kan utformes som åpent landskap, aktivitetsbasert kontor eller cellekontorer. Lokalet har sjarmerende detaljer som teglstein vegger og åpene stålkonstruksjoner. I tillegg er det godt med naturlig lys. Dette er et lokale som vil passe ekstra godt til en kreativ bedrift som ønsker identitetsskapende lokaler med særpreg.  

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning

Adkomst

Enkel adkomst med alt av kollektivtransport og nærliggende parkeringshus for kjørende.

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært sentralt til med kort vei til Oslo S/Jernbanetorget (kun 1 minutts gange). Her har man alt av kollektivtilbud og servicefasiliteter rett utenfor døren. De ansatte kan enten nyte en lunsj i et av de nærliggende populære områdene, som Barcode og Kvadraturen eller ta med seg lunsjen på operataket. 

Innhold

Arealet ligger i byggets 1. etasje og er i dag et rålokale med mange muligheter. Lokalet vil bli satt i moderne stand, se referansebilder. Innhold vil bli tilpasset leietakers ønsker og behov. Det vil være muligheter for sykkelparkering i bakgården med direkte inngang til garderober og dusj.

Det er mulighet for leie av lager i byggets underetasje.

Kontaktperson