Vanemveien 25, Moss

Type lokale Produksjon, Industri, Lager, Logistikk, Kombinasjonslokaler
Størrelse 3700 m2
Adresse Vanemveien 25, 1599 Moss

Beskrivelse

Newsec har et flott høytlager bygg på 3 700 m² for utleie i Vanemveien 25. Bygget ligger i Vanem næringspark som er kun et par minutter kjøretur unna. 
Bygget består av ca. 3500 m² høytlager og 200 m² kontor. Lagerdelen er fullsprinklet, og bygget som et kjølelager med isolasjon som gjør at man enkelt kan holde temperaturen ned mot 4-6 grader.
Lageret har 8,5 meter fri takhøyde under drager og ventilasjon.
Det er enkel tilgang med 2 lasteramper rett inn i lagerdelen og 1 kjøreport, muligheter for å etablerer flere kjøreporter i bygget.  
Kontordelen ligger i andre etasje og består av moderne og lyse kontorer, med møterom og et romslig kjøkken/spiseromsområde. 

Det er også ekspedisjonskontorer ved inngangen til lageret.

Eiendommen ligger sentralt til i et etablert industriområde hvor man finner blant annet Altus Norway og Rockwool, Europris har sitt sentrallager på naboområdet. Dette er en eiendom som egner seg for selskaper som ønsker et moderne lagerbygg med lave driftskostnader. Oppvarming skjer via egen grunnvarme fra bakken.  

REGULERING
Eiendommen er regulert til industri, service og håndtverksbedrifter.
TOMT
Tomten er ferdig planert og har rikelig med parkering- og manøvreringsområde for større biler og lastebiler. Det er hyggelig naturområde i umiddelbar nærhet hvor det er mulig å kombinere lunsjen med en tur i skogen.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kjøreport

Kontaktperson

Gudmund Harlem Gudmund Harlem +47 922 27 103