Vålerveien 165, Moss

Type lokale Produksjon, Industri, Lager, Logistikk, Kombinasjonslokaler, Garasje, Parkering
Størrelse 1500 - 3269 m2
Adresse Vålerveien 165, 1599 Moss

Beskrivelse

Newsec har et flott høytlager bygg på 3 000 m² for utleie i Vålerveien 165. Eiendommen ligger ved innkjøringen til industriområdet Solgaard Skog og har umiddelbar nærhet til av-/påkjøringen til E6 ved Mosseporten. 

Det ledige arealet er en del av et større lagerbygg som består av totalt ca. 13 000 m² lagerareal. Det ledige arealet har god innvendig lastehøyde på 9,5 meter, med mulighet for å etablerer mesanin i lagerarealene. Det er to lasteramper og to kjøreporter for enkel og effektiv inn- og utlasting. Dagens utforming består også av 2 stk kjørekontor, garderobe med dusj, toaletter og 2 stk. spiserom (ett i hvert lagerløp hvor ett kan brukes til møterom eller team-kontor). Det er mulig å tilpasse etter leietakers ønsker. 
Halve arealet er reolsatt. 

Eiendommen er meget driftsøkonomisk, og benytter seg av grunnvarme til oppvarming av bygget.

De ledige arealene deles opp i to separate seksjoner på 1 500 m².

Beliggenhet 
Eiendommen ligger meget sentralt til ved Mosseporten, med enkel av- og påkjøring til E6. Bygget har god eksponering og er godt synlig ved hovedadkomsten til Solgaard Skog næringspark. 
Moss ligger sentralt til mellom Oslo og Sverige, og er et attraktivt område for etablering og lokalisering av næringsvirksomhet. Moss havn og fergeforbindelsen til Horten gjør også veien til Sør- og Vestlandet raskere og enklere.

- 5 min kjøring til Moss

- 40 min kjøring til Oslo

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kjøreport

Kontaktperson

Gudmund Harlem +47 922 27 103