Hanaveien 17, Sandnes

Type lokale Kontor
Størrelse 202 - 250 kvm
Adresse Hanaveien 17, 4327 Sandnes

Beskrivelse

1. GENERELT:    Lokalene har en sentral plassering i senteret Hana Sanz, som foruten boliger består av en rekke butikker og servicetilbud. Samlet er det om lag 15.000 kvm med butikker, trening, helse og underholdning (bowling). Plassert i Hana bydel, men kun noen hundre meter fra indre sentrumskjerne i Sandnes. Det er om lag 5 minutter å spasere til «Ruten», som er et av regionens sentrale kollektivknutepunkt. Her går både busser og tog med høy frekvens.Den ledige seksjonen benyttes i dag som legesenter, og er således klargjort for helserelaterte konsepter, eller konsepter med behov for lyddemping i vegger. Kompakt seksjon bestående av resepsjon/venterom, pauserom med kjøkken, lab og undersøkelsesrom. Det er også eget steril-rom. For øvrig kan lokalene tilpasses nye brukere etter nærmere avtaleDet er svært god parkeringsdekning i området for dem som kommer med bil.Ta kontakt for visning, som må avtales på forhånd.


2. INNHOLD     
2. etg.: Ca. 202 kvm BTA. (Med mulighet for å justere størrelsen opp noe, til om lag 250 kvm ved behov).

3. STANDARD
God standard. Lokalene ble pusset opp for om lag 5 år siden.


4. PARKERING / ADKOMST / BELIGGENHET

Enkel adkomst med bil eller off.transport. God parkeringsdekning. Lett tilgjengelig kundeparkering rett utenfor hovedinngangen. Eiendommen ligger i bydelssenteret Hana Sanz, kun få minutters gange fra "Ruten" (Rutebilstasjonen i Sandnes sentrum). Således kan man reise kollektivt til eiendommen fra et av de mest sentrale kollektivknutepunktene i regionen. (Avstand til "Ruten" er om lag 850 meter i luftlinje). 

5. MATRIKKELINFORMASJON 
Knr. 1102 // Bnr. 38 // Bnr 1872                             

6. ENERGIMERKING    
Eier skal legge frem energiattest for leietaker, før avtale om utleie av bygning blir inngått. Det foreligger ikke energisertifikat på denne eiendommen per oppstart utleie. Eier er orientert om plikten til å besørge eiendommen energiklassifisert. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen, eller gjøre avtale med Utleier for å besørge dette utført. på dette.

7. ANNET    
Ta kontakt for å avtale visning. Tel. 481 36 377 eller 97 11 11 62Med forbehold om eventuelle feil i prospektet.

Kontaktperson