Svarthagsveien 9, Vestby

Type lokale Kontor, Produksjon, Industri, Lager, Logistikk, Kombinasjonslokaler
Størrelse 1500 - 3100 m2
Adresse Svarthagsveien 9, 1540 Vestby

Beskrivelse

Beskrivelse

Verpet Næringspark er et industri-, lager- og kontorbyggprosjekt som egner seg perfekt for lager/proffhandel/storhandel i Vestby kommune i Akershus. Her er byggearbeidet i gang og vil stå klart Q1/Q2 2021. Tomten ligger med en fantastisk eksponering ut mot E6 og trafikkstrømmen som tar av inn mot Norwegian Outlet og næringsområdet ved "Vestby Porten". Det passerer over 37 000 trafikanter på E6 daglig, og ca 1/3 av Norges befolkning befinner seg innenfor en radius på en times kjøring fra området. Vestby kommune og nærområdet har en fremoverlent ekspansiv innstilling, og de har skapt en egen destinasjon med blant annet flere store aktører i nærområdet, som Norwegian Outlet, Maxbo og Bauhaus. Det er kort vei til Vestby Storsenter i sentrum. 

Tomten er på ca. 22 600 m², hvor det er tiltenkt to fleksible bygg som passer et stort utvalg av bransjer. 
Bygg 1 er tiltenkt en størrelse på ca. 6 500 m² BRA (ca 2500 kvm ledig). 
Bygg 2 er tiltenkt en størrelse på ca. 3 700 m² BRA (utleid).

I bygg 1 har vi et ledig areal på ca. 2 500 kvm fordelt på:
- Bakkeplan ca. 900 kvm BTA høytlager (10 meter takhøyde) og 509 kvm BTA lager (4,5 meter takhøyde)
- 1. etasje ca 787 kvm BTA lager/showrom/kontor (4,5 meter takhøyde) med tilgang rett inn fra bakkeplan på oversiden av bygget. 
- 2. etasje ca 906 kvm BTA kontor 

Det tilrettelegges for egne lasteramper i begge bygg, som gjør det enkelt for varetransport inn og ut. Takhøyde fra 4,5m til 10m.
Mulig å leie parkeringplass i sammneheng til det ledig arealet. 

Det er tiltenkt en moderne standard på nybyggene, hvor utbygger ønsker å tilpasse etter ønsker fra leietagere. Det er tiltenkt kontorareal tilknyttet lager/utsalgsområdet, hvor hovedvekten av kontorene er tiltenkt å ligge i andre etasje på begge byggene.

Andre leietakere er Atlas Copco, Berema og Eprioc. 

 

Beliggenhet

Tomten, Svarthagsveien 9, ligger langs avkjøringen fra E6 inn mot Norwegian Outlet og handelsområdet, noe som er med på å gi tomten en enkel adkomst fra E6. Det er ca. 35 min kjøring fra Oslo i nord og 20 min fra Moss i sør. Det er tiltenkt rikelig med parkering, 140 plasser, og god logistikk for varelevering på tomten med egne lasteramper. 

Meget enkel adkomst fra E6 både for personbil og større biler/varetransport.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Garasje/P-plass
  • Kjøreport

Kontaktperson

Gudmund Harlem +47 922 27 103