Moseidveien 35, Stavanger

Type lokale Kontor
Størrelse 150 - 950 kvm
Adresse Moseidveien 35, 4033 Stavanger

Beskrivelse

LEDIG AREAL:
4. etg: ca. 150 - 1350kvm (kontor)


INNHOLD OG STANDARD:
Lyse, moderne kontorarealer i toppetasjen i Moseidveien 35. Halve etasjen er klargjort med moderne kontorfronter med utstrakt bruk av glassfronter. De resterende arealene er klargjort frem t.o.m systemvegger (der disse ikke er satt opp, men avventer instrukser fra leietaker). Leietaker har muligheter for å sette seg ned med Utleier for å finne den best egnede løsningen. Det er en såkalt "teknisk grid" som gjør det mulig å sette opp vegger til cellekontor for hver 2,5 meter. Alt teknisk er klargjort og tilrettelagt med sensorer og ventilasjon klargjort, slik at bruker kan velge mellom åpen løsning eller cellekontor. Også i byggets levetid er det mer fleksibelt og klargjort for enkel og rask ombygging om man får endrede behov. Her kan man få "skreddersøm" levert med svært kort varsel. Bygget har funksjoner som romslig kantine med utgang til takterrasse, stort trimrom med tilhørende garderober, sykkelparkering under tak etc. Etter avtale med Utleier kan man også disponere klasserom for kurs eller andre tilsteldninger der dette er ønsket.


ØVRIGE LEIETAKERE:
Leietakere i bygget er: D.Danielsen AS, Quinterra og Consult 1. I umiddelbar nærhet finner man aktører som APPLY, Technip FMC, PwC, Global Maritime, Subsea 7, Endúr, Vår Energi, Marsk Drilling / The Drilling Company of 1972, Proserv, Flux Group m.v.

BELIGGENHET:
I første rekke mot Solasplitten, med maksimal profilering mot en av de tettest trafikkerte hovedveien i vår region. Bygget ligger også kun et par hundre meter fra Kolumbus sitt buss-depot, som er regnet som hovednavet for kollektivreisende med buss i Stavanger-regionen.Her er man tett på alle hovedvei-aksene, med Solasplitten som sikrer øst-vest passasjen, og E-39 og RV-510 som sikrer gode forbindelser nord/sør.

OMRÅDET:
Forus er av mange regnet som det viktigste næringsclusteret i Norge. I et tydelig definert geografisk område ligger det om lag 2500 bedrifter, med drøye 2 millioner kvm næringsareal, som huser rundt 40.000 ansatte:
Området kjennetegnes av bedrifter knyttet opp mot IT, teknologi, energi, handel og service. Klyngeeffekten skal ikke undervurderes, og man ser en stor leverandørindustri som lever side om side med f.eks de store oljeselskapene som ligger i området.

Ta kontakt med Newsec for å avtale visning.

 

ANNET:
Energimerking: B

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Kontaktperson