Hospitalsgata 4, Stavanger

Type lokale Kontor
Størrelse 170 kvm
Adresse Hospitalsgata 4, 4006 Stavanger

Beskrivelse

Kontorbygg tildelt Byggeskikkprisen:
Strålende infill-bygg som i 2011 ble tildelt Byggeskikkprisen for god tilnærming til temaet "Fornyelse i den utbygde byen". Arkitekter er ikke ukjente Haga Grov. Det nye bygningsvolumet henger fysisk sammen med det vernede Køhlerhuset på hjørnet, og har en felles midtkjerne med trapperom og heis, noe som blant annet sikrer universell utforming. Det er benyttet gode materialkvaliteter, og man har oppnådd et bygg med et distink arkitektonisk uttrykk og der arealeffektivitet er ivaretatt. Således fremstår lokalene som økonomisk "forsvarlige" på tross av høy kvalitet.

Beliggenhet:
Beliggenheten er super, med mindre enn 100 meter til Domkirken, Arneageren og nærmeste buss-stopp. Man spaserer bort til Stavanger stasjon (tog) på om lag 3 minutter. Her har man stort sett "alt" man måtte ønske av fasiliteter i umiddelbar nærhet.
Bygget har ikke kantine, men hver etasje har kjøkken for egen anretning. Ostehuset ligger dessuten bare 30 meter fra kontorene, slik at man kan få "noe ekstra godt" de dagene man fortjener det.


Andre leietakere i bygget er:

- Solveig Gas Norway
- Searcher Geophysical


Standard:
Bygget holder meget god standard fra byggeår. Det er lagt vekt på gode materialkvaliteter, og rominndelinger er i all hovedsak bygget med moderne glassfronter. Gulvene har heltre eikegulv.
Store, innbydende vindusflater. Heis, Universell utforming er ivaretatt. Den ledige etasjen har skyvevegg i glass, som kan åpnes og lukkes etter behov.

Planskisse: ta gjerne kontakt for å få tilsendt planskisse.

 

 

Kontaktperson