Energiveien 13, Tananger

Type lokale Kombinasjonslokaler
Størrelse 190 - 1270 kvm
Adresse Energiveien 13, 4056 Tananger

Beskrivelse

Beskrivelse:
Energivegen 13 er en eiendom som ligger svært sentralt i Risavika, med kort avstand til Stavanger Lufthavn, Dusavika og Forus. Det er også bare en kort kjøretur til Stavanger Lufthavn (om lag 5-7 minutter). Risavika har utviklet seg til et helt sentralt cluster for bedrifter knyttet opp mot olje/energisektoren, og logistikk/havneaktivitet. Selskap som f.eks. Schlumberger, Halliburton, Baker, ConocoPhillips, Shell m.v. er lokalisert i umiddelbar nærhet.

Bygg:
Kombinasjonsbygg med slående arkitektur på kontordelen og moderene, tidsriktige tekniske kvaliteter. De ledige arealene har fantastisk flott utsikt mot havet og innseilinga til Risavika. Toppetasjen er omkranset av en romslig takterrasse, og har store vindusflater som går fra gulv til tak.

Adkomst:
Enkel adkomst.

Beliggenhet:
Energiveien ligger i søndre del av Risavika-området, like ved hovedvei, og med kort vei til Stavanger Lufthavn. Godt tilpasset infrastruktur, som er forberedt på godstrafikken i området. (Blant annet dedikerte kjørefelt for tyngre kjøretøy mellom Lufthavn og Risavika.

Standard:
Tilpasses leietakers ønsker og behov. Lokalene holder meget god standard, men ytterligere tilpasninger bestrebes etter ønske/behov. 

Innhold kontorbygget:
4. etg.: ca. 470 kvm (kontor)
5. etg.: ca. 360 kvm (kontor) + stor takterrasse.

PARKERING: Svært god parkeringsdekning, inkludert parkering i lukket garasjeanlegg.

Matrikkelinformasjon:
Kommunenr: 1124
Gårdsnr: 10
Bruksnr: 187

Annet:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg. Utleier er orientert om plikten til å legge frem energiattest for leietaker, men det foreligger av naturlige årsaker ikke energisertifikat på denne eiendommen pr. juni 2019. Utleier er oppfordret til å besørge eiendommen energiklassifisert ved ferdigstillelse. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen, dersom energiattest ikke fremlegges. I de tilfeller energiattest ikke foreligger bør interessenter legge til grunn at Eiendommen har laveste energiklasse, med mindre det gjelder bygg under oppføring.

KONTAKT: Ta kontakt for utfyllende informasjon, eller for å avtale visning. Vi tar gjerne en gjennomgang for å avklare mulige løsninger og se på hvordan man best mulig kan løse behovet til deres bedrift.

Newsec Maps: Vi har til enhver tid en unik markedsoversikt og tilgjengelige markedsdata som sikrer kloke beslutninger. 

Kontaktperson