Rådmann Halmrasts vei 14, Sandvika

Type lokale Kontor
Størrelse 454 kvm
Adresse Rådmann Halmrasts vei 14, 1300 Sandvika
Overtakelse Q2 2020

Beskrivelse

I hjertet av Sandvika med tog-/flytog-/busstasjon rett utenfor, ligger den verneverdige gården fra 1909 som ble totalrenovert innvendig og utvendig 2009/2010. I dag fremstår gården som et meget representativt kontorbygg over 4 etasjer + kjeller. Rådmann Halmrasts vei er oppkalt etter finansrådmannen Ørnulf Knut Bjørhuus Halmrast. Rådmann Halmrast stelte med kommunens finanser, og var også sentral i planleggingen og byggingen av rådhuset i Sandvika i perioden 1930-1960.
Her har vi på vegne av AVA Eiendom 472 kvm til utleie. 

Lokalene er lyse, moderne og fleksible, og er klare for innflytting 2. kvartal 2020. 

Av fellesfasiliteter kan følgende nevnes; 

- Heis  
- Dusj/garderobe i kjeller 
- Vaktmester

Det er også mulig å leie lagerrom i kjeller på bygget og parkering (inne- og uteplasser). 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Adkomst

Enkel adkomst med bil fra E18 og E16 med mulighet for  leie av parkering rett utenfor bygget eller innvendig i parkeringshus i nabogården. Sandvika tog- og busstasjon rett utenfor døren. Fine sykkelveier mellom Oslo og Asker. Se forøvrig vedlagte kartskisse.

Beliggenhet

Med sin unike beliggenhet er det enkelt å komme til og fra jobb enten man kommer med bil, sykkel eller tog/buss. Bygget ligger midt blant servicetilbudene i gågaten og rett ved Sandvika Storsenter. Her finner man et mangfold av butikker, serveringssteder og kulturinstitusjoner. Et sentrum som kan by på alt fra handlemuligheter, serveringsteder og kultur til hyggelige turer i området. I retning sørover er det ikke mange minuttene å gå, før man er ved vakre Kadettangen og Kalvøya med bademuligheter på sommeren. Tar man turen nordøstover kan man gå turen langs Sandvikselva og elva Lomma, opp til Bærums Verk som ligger i hjertet av Bærum kommune.

Standard

- Datakabling Cat 6
- Oppvarming via ventilasjon og panelovner
- Integrert kjøling i ventilasjonsaggregater, i tillegg til kjølebafler
- Utvendig solavskjerming med persienner

Innhold

Lokalet ligger i 2. etg og var totalrenoverte i 2010. Lokalet fremstår i dag som moderne, lyst og romslig. Arealene har en utforming som gjør det enkelt for bedriften å samarbeide mellom avdelinger og kommunisere på tvers, da lokalet kan åpnes opp om ønskelig (lettvegger kan evt fjernes). Lokalet er rektangulært og slipper inn gode mengder med naturlys fra store vinduer på langveggene. Lokalene kan leies "as-is" men kan lett tilpasses andre behov / løsninger. Lokalene er lyse med god takhøyde og hyggelig utsikt fra vinduene.

Lokalet består i dag av:

- 10 cellekontorer, hvorav 2 stk er store og kan benyttes som enkeltkontorer eller teamrom. (Mulighet for maks 13 stk cellekontorer.)

- Det er også et fint romslig kjøkken/sosialsone i lokalet.

- Ett stort møterom midt i lokalet 

- Ett møterom/prosjektrom med plass til 6-8 stk. 

- Kopi/printrom

- Egne toaletter 

- Resepsjon 

Bygget har et representativt inngangsparti med både heis og trapp. Sykkelparkering, lagerrom, arkivrom, garderober i kjeller. Det er mulighet for parkering både utvendig og innvendig i tilknytning til lokalet.

Kontaktperson

Martin Johannessen +47 916 08 466