Kirkegata 19, Stavanger

Type lokale Butikk, Handel
Størrelse 269 kvm
Adresse Kirkegata 19, 4006 Stavanger

Beskrivelse

Flere bilder kommer.

Beskrivelse:

Kirkegata 19 ligger midt i velrennomerte Kirkegata, vis-a-vis Zara, og rett ved Session, Urban, Koch m.fl. Denne delen av Kirkegata har virkelig fått et fint løft de siste årene, med flere eiendommer som er oppgradert. Rett over gaten finner man en rekke av byens optikere, som har dannet sitt "fag-cluster" i denne delen av gaten. Akkurat slike service-rettede konsepter er godt hjulpet av at det er korttidsparkering like i nærheten. Godt eksponert fasade, og et kompakt forretningslokale skulle passe godt for det rette konseptet. 

Adkomst:
Enkel adkomst med bil/buss/tog. Mindre enn 100 meter til så vel gateparkering (korttidsparkering), som inngang til Valberget Parkering.

Beliggenhet:
Beliggende i en av de bedre shopping-gatene i indre sentrumskjerne.

Standard:
Butikklokalene er kontinuerlig oppgradert, og fremstår således med god standard. Lokalene kan for øvrig tilpasses leietakers ønsker og behov.

Innhold:
Butikk i 1.etasje: ca. 140 kvm, samt lager på samme størrelse i underetasjen (lav takhøyde). Over butikken finner man pauserom og fasiliteter for ansatte.

Regulering: sentrumsformål

Matrikkelinformasjon:
Kommunenr: 1103
Gårdsnr: 55
Bruksnr: 512

Annet:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg. Utleier er orientert om plikten til å legge frem energiattest for leietaker. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen, dersom energiattest ikke fremlegges. I de tilfeller energiattest ikke foreligger bør interessenter legge til grunn at Eiendommen har laveste energiklasse.


KONTAKT: ta kontakt for utfyllende informasjon, eller for å avtale visning. Vi tar gjerne en gjennomgang for å avklare mulige løsninger, og se på hvordan man best mulig kan løse behovet til deres konsept.


Newsec Maps: Vi har til enhver tid full markedsoversikt og unike markedsdata som sikrer kloke beslutninger. 

Kontaktperson