Østensjøveien 27, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 5010 kvm
Adresse Østensjøveien 27, 0661 Oslo
Overtakelse April 2021

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL ØSTENSJØVEIEN 27 (Ø27)  --  et nybygg fra 2013 som er fremtidsrettet, meget effektivt og har alle servicefunksjoner "in-house"!

Ø27 er et prisbelønnet prosjekt med beliggenhet på Brynseng i Oslo. Det var NCC som førte opp bygget, og de sitter også her i dag med sitt hovedkontor i Norge. Med Ø27 har NCC skapt fremtidens arbeidsplasser i arealeffektive lokaler. Trivsel, effektivitet og fleksibilitet står i høysetet for bygget som møter morgendagens krav til en moderne arbeidsplass. Etasjene er innredet både som åpne kontorlandskap og med cellekontorer.

Ø27 er et kostnadseffektivt passsivhus, Breeam-sertifisert og et forbildeprosjekt i Future-Built. Bygget har mottatt en rekke utmerkelser og nominasjoner. Bygget er på samlet 16 800 kvm fordelt over 6 etasjer, samt kjeller med p-anlegg.

Ø27 ble sammen med tre andre bygg nominert i kategorien Best Innovative Green Building under MIPIM Awards på eiendoms- og byutviklingsmessen MIPIM i Cannes i mars 2014. Ø27 var det eneste nordiske bygget som ble nominert i sin klasse. Ø27 ble også nominert til de 100 beste blant bærekraftige løsninger av den globale miljøorganisasjonen Sustainia100 på klimakonferansen Rio+20 i 2012.

Bygget scoret 74.4 på Leesman undersøkelsen og det er et "Leesman +" bygg, noe som er en av de høyeste score i verden på opplevd effektivitet i et kontorbygg.

Leietakere i bygget er:
- NCC
- Hercules Fundamentering
- Plandent
- Karo Pharma
- Vistin Pharma
- Constructor
- Mysoft
- Wolters Kluwer
- Gresvig

Se mer på byggets infoside: www.Ø27.no

 

VELKOMMEN TIL FREMTIDEN! 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Adkomst

Du kommer deg lett til Ø 27!

Du kan enten komme via buss/t-bane fra Helsfyr - eller fra Bryn/Brynseng stasjon. 

   - Kollektivtilbud på Helsfyr:
     T-bane (linje 1, 2, 3, 4), buss (mer enn 20 ulike linjer), Flybussen.

   - Kollektivtilbud på Brynseng: 
     T-bane (linje 1, 2, 3, 4), buss (linje 23, 24, N3, N4, Bryn togstasjon (L1).

Med bil er det kort vei fra E6 (Strømsveien/Helsfyr) og E6 (Ring 3/Bryn). 

Du er også velkommen til å bruke sykkel - det er kortere enn du tror fra sentrum!

Beliggenhet

Østensjøveien 27 ligger sentralt plassert midt mellom Bryn og Helsfyr med kort vei til kollektivknutepunkter og nært til Ring 3. 

Med offentlig kommunikasjon er det kun ca 4 minutter med tog og 7 minutter med T-banen, når man kommer fra Jernbanetorget til hhv Bryn og Helsfyr/Brynseng.

Standard

Ø27 har en spekakulær arkitektur. Kontoretasjene er bygget opp omkring et stort åpent atrium med møterom som "henger" ut i det åpne arealet. Disse er med på å gi spenning og aktivitet til atriet. Atriet fungerer også som en møteplass og som sitteplasser for kantinen. Et flott møtesenter ligger i direkte tilknytning til kantinen. I lobbyen finnes en flott betjent kaffebar som er åpen både for byggets leietakere og andre besøkende. Trimrommet er godt utstyrt med en rekke ulike apparater og ligger fint til på bakkeplan, med dusjfasiliteter rett ved. Det er fine og representative garderober i byggets kjeller med låsbare skap, samt tørkeskap.

Leietakere i bygget har flere tilleggstjenester via servicesenteret i 1. etasje - slik som adgangskontroll, resepsjon, skjorterens, mm.

Kantinen driftes av Sodexo og tar opptil 150 personer. Utenfor kantinen er det en japansk inspirert hage, hvor det er bord og stoler i sommerhalvåret - et populært område for å nyte lunsjen ute. Sodexo driver også den hyggelige kaffebaren ved inngangspartiet. Her får man ulike varme drikker, noe godt å spise og sunne smoothies.

I 1. etasje finner du et stort møteromssenter, samt en stor konferansesal ifm kantinen, med plass til 150 personer. Dette kommer i tillegg til eget eksklusivt møteromssenter på 383 kvm.

I 7. etasje er det tilgang til byggets felles takterasse, med flott utsikt. Ta en liten pause her for et lite avbrekk, eller ta med lunsjen opp for å nyte den utendørs.

Bygget har p-plasser i kjeller, og over 80 innendørs sykkelparkeringer i avlåst rom. Mulig å leie p-plasser i byggets garasje, samt kortidsleie i nabolaget.

Ø 27 er bygget med Universell utforming, med trinnfri adkomst.

Bygget har skallsikring og vakthold via NOKAS.

Innhold

De ledige lokalene er (leies ut samlet):

- 1. etasje - Egen møteromsavdeling på 383 kvm BTA.

- 2. etasje - 1 302 kvm BTA

- 3. etasje - 2 850 kvm BTA

- 5. etasje - 475 kvm BTA

SUM 5 010 kvm BTA.

 

Lokalene er nye fra byggeåret (2013) og fremstår meget moderne og fremtidsrettet ihht TEK10. Lokalene passer både for åpent landskap og cellekontorer.

Det er brukt moderne og miljøriktige materialer, med tepper i kontorarealene. Lokalene kan flyttes rett inn i.

 

VELKOMMEN TIL VISNING!

Kontaktperson