Skysstasjon 11, Asker

Type lokale Kontor, Garasje, Parkering
Størrelse 600 - 1200 kvm
Adresse Skysstasjon 11, 1383 Asker

Beskrivelse

Skysstasjon 11 - topp lokaler rett ved siden av togstasjonen i Asker sentrum!

Vi har ca 1 200 m² flotte og moderne arealer i byggets 3. etasje for utleie. Arealet passer godt for en enbruker, men også mulig med oppdeling til arealer i størreslen +/- 750 m². 

Stasjonskvartalene ligger sentralt midt i Asker sentrum, med umiddelbar nærhet til alt fra private og offentlige kontorer, butikker, kafeer, restauranter og offentlig kommunikasjon. Blant leietakerne finner man alt fra store bedrifter, til flere offentlige / kommunale leietakere.

Eiendommen er fordelt over 4 etasjer og utgjør totalt ca. 26 000 m². Bygget ble oppført i 1996 og renovert i 2011 til en moderne standard. Eiendommens gateplan besitter flere handels- og serveringskonsepter. Teknisk fremstår Stasjonskvartalene i meget god stand og er godt vedlikeholdt. Fasaden er forblendet med teglstein, noe som gir eiendommen et tidløst preg.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Adkomst

Enkel tilgang til tog rett utenfor døren, god parkingsdekning med enkel adkomst til og fra E18. 

I dag er hovedinngangen via inngang B. Men etasjen er knyttet opp mot tre ulike heis- og trappeløp som gjør at man enkel kan se på en mulig oppdeling av lokalet i mindre enheter.

Fra garasjeplassene i kjeller går det heis til lokalene.

Beliggenhet

Stasjonskvartalene ligger 50m fra Asker togstasjon og er således ett av Askers mest sentralt plasserte bygg. Togstasjonen i Asker er Norges femte mest besøkte togstasjon og er Askers kollektive knutepunkt. Buss- og taxiholdeplass er også lokalisert i tilknytning til togstasjonen.

Standard

Lokalet har per dags dato gjennomgående tidsriktige og moderne systemfronter, systemhimling, teppegulv, og smakfull oppmalte vegger med noen flotte fontvegger.

Arealene har en fleksibel utforming, dette innebærer at lokalene kan endres fra åpent landskap til eventuelt å skape flere cellekontorer.

Dagens areal består av åpent kontorlandskap med god dekning av møterom og stillerom. De to lysgårdene som går gjennom lokalet gir lokalet godt lysinnslipp slik at man får utnyttet hele arealet godt med gode arbeidsforhold. 

Lokalene kan endres og tilpasses til ny(e) leietaker(e).

Bygget har elektrisk oppvarming med varmeovner og termostater langs yttervegger. Det er montert ekstra kjøling rundt om i lokalet og ventilasjonsaggregatene er utstyrt med elektriske varmebatterier.

Driftssjef på heltid sikrer kort responstid på driftsmessige utfordringer. 

Innhold

Lyse og moderne lokaler i eiendommens 3. etasje. 

Det er i dag totalt 15 møterom, hvorav 6 er samlet strategisk ved inngangen som et eget møteromsområde. I det største møterommet er det plass til 20 stk. og kan deles opp i to mindre møterom ved hjelp av en foldevegg. Det er også et eget kursrom med plass til ca 24 stk. i møteromsdelen. 

Det er en egen kantine i i lokalet, med fullt funksjonelt kjøkken, kjøl og oppvaskrom. Det er egne sosiale soner med minikjøkken og opplegg for kaffemaskin rundt i lokalet.

Kontaktperson

Martin Johannessen +47 916 08 466