Mølleparken 4, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 169 kvm
Adresse Mølleparken 4, 0459 Oslo

Beskrivelse

Vil du være en del av det kreative og unike miljøet langs Akerselva?

Da har du mulighet nå, i et et lokale på ca 169 kvm BTA som skal totalrenoveres.

Ny rough industriell design er vår tanke - men har du andre ønsker kan vi lett tilpasse dette. Du bestemmer!

Mølleparken 4 ligger rett ved Akerselva/Sagene, rett nedenfor vakre Nedre Vøyenfossen. 

Tidligere har eiendommen tjent som Postens hovedpostsentral og eies/forvaltes nå av Ragde Eiendom.

Fasiliteter

  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Adkomst

Enkel adkomst fra Sannergata med mulighet for parkering i Mølla parkeringshus like ved. Leietagere kan også leie parkeringsplasser rett utenfor bygningen. P-huset benyttes også av besøkende. Egen sykkel- og MC-parkering ligger rett ved inngangen.

Offentlig transport:

• Alexander Kiellands plass: Buss 21, 33, 34, 54 og 55B.
• Sannergata: Buss 21 og 33.
• Biermannsgate: Trikk 11, 12 og 13.
• Birkelunden: Trikk 11, 12 og 13. Buss 30.
• Lilleborg kirke: Buss 20

Beliggenhet

Bygningen ligger idyllisk til ved Akerselva på øvre Grünerløkka. Under den industrielle revolusjon ble området langs Akerselva utbygget med flere fabrikker innen tekstil- og metallindustrien. Fra 1980-tallet bygdes fabrikkene i området om til kontorer, restauranter og boliger. Mølleparken 4 er bygget i 1977, rett ved siden av det gamle industribygget Mølleparken 2, som først huset veveri og fargeri. Mølleparken 2 og 4 har i de senere årene gjennomgått en betydelig oppgradering både utvendig og innvendig. Fellesområdene er tilført et preg av byggets industrielle historie, i et uttrykk som fremstår særegent, moderne og tidsriktig.

Dagens gårdeier er i ferd med å oppgradere eiendommen.

Standard

Mølleparken 4 er i god teknisk stand. I tillegg er eiendommen utstyrt med sprinkelanlegg og sentralfyring. Fellesarealene oppgraderes i disse dager, samt oppgradering av p-anlegget.

I byggets første etasje, jobbes det nå med konseptet "The Box" - hvor leietagere i bygget kan leie tilleggsareal ved behov, ifm prosjektarbeid, møterom, enkeltplasser, cellekontorer. Dette vil gi leietakere stor grad av fleksibilitet ifm endrede areal behov.

Inngang via Mølleparken 4 (hovedinngang) eller via Sagveien (byggets 6. etasje).

Innhold

Lokaler er i dag et rålokale og bygges opp igjen etter leietagers behov. I dag består arealet av et stort åpent rom, som kan deles opp med kontorer, møterom, stillerom eller åpent landskap. 

Det vil bli laget ny kjøkkenløsning, samt totalrenovering av toalettene i lokalet.

Lokalet vil kunne ferdigstilles ca 2-3 måneder etter signert leiekontrakt.

 

+

 

OM GÅRDEIER - RAGDE EIENDOM:

I dag består konsernet Ragde Eiendom AS av 300 selskaper og datterselskaper som til sammen eier ca 1,2 millioner kvadratmeter næringseiendom, fordelt på lager, kontor, butikk/kjøpesenter, industri, hotell, og 5051 parkeringsplasser. I tillegg eier konsernet 543 leiligheter for utleie. Eiendomsmassen er geografisk godt spredt, med hovedvekt i Oslo og Bergen. Selskapet eier også bygg i Belgia og Nederland.

Selskapets eiendomsportefølje har i dag en markedsverdi på ca NOK 26 milliarder. Konsernets eiendomsportefølje er godt diversifisert og har i alle år levert svært gode resultater. Budsjetterte leieinntekter for 2018 er NOK 1,5 milliarder.

Til sammen har selskapet 47 ansatte; 18 i administrasjonen i hovedsak på forvaltning og regnskap, 11 vaktmestere og 18 bygningsarbeidere som driver kontinuerlig oppussing av konsernets leilighetsportefølje.
Ragde Eiendom ble etablert i 1995. Hovedkontoret har beliggenhet på Ensjø i Oslo.

Kontaktperson